UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 42%
  Lebay M Short Tights
  Endurance Lebay M Short Tights
  300 DKK 175 DKK
 2. Select Compressionsshorts 6402
  Select Select Compressionsshorts 6402
  250 DKK
 3. Nike Pro Korte Træningstights Herre
  Nike Nike Pro Korte Træningstights Herre
  250 DKK
 4. 50%
  Endurance Adam Baselayer Korte Tights Herre
  Endurance Endurance Adam Baselayer Korte Tights Herre
  200 DKK 100 DKK
 5. hummel First Seamless Baselayer Korte Træningstights Herre
  hummel hummel First Seamless Baselayer Korte Træningstights Herre
  150 DKK
 6. Select 6400 Termobukser
  Select Select 6400 Termobukser
  400 DKK

Indershorts til mænd

(10 produkter)

Køb dine favorit indershorts til mænd online her

Køb indershorts til mænd online hos SPORT 24 og tag dit spil til næste niveau. Her på webshoppen finder du altid et godt udvalg af støttende og varmende indershorts fra markedets bedste mærker. Med den rette støtte til dine lårmuskler bliver du mere klar og fokuseret på banen - uanset om du træner eller spiller kamp. Se sortimentet af indershorts til mænd lige her på siden og vælg din favoritmodel allerede i dag.

Få de bedste betingelser på banen

Indershorts skal sidde behageligt og tilbyde en perfekt kombination af støtte og fleksibilitet, så du får den rette stabilitet til musklerne og samtidig får maksimal bevægelsesfrihed. Begge dele er nemlig vigtige ingredienser, når du give den maksimal gas på banen og bruger kroppen fuldt ud. Alle vores indershorts til mænd er således fremstillet i lette, bløde og fleksible materialer, der giver dig de bedste betingelser, når du kæmper, løber og hopper på banen.

Svedtransport og åndbarhed i topklasse

Et par funktionelle indershorts tilbyder desuden gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, der effektivt sørger for at lede sveden væk fra huden, så du holdes tør, komfortabel og godt tilpas. Er du komfortabel på banen, har du nemlig langt større overskud til at vælge de rigtige løsninger og sætte tempoet i kampen.

Bestil trygt online hos SPORT24.DK

Uanset hvilket niveau du spiller på, er udstyret vigtigt og kan være med til at gøre forskellen på nederlag og sejr, når du spiller kamp. Hos SPORT 24 er kvaliteten altid helt i top og du kan altså roligt bestille dine nye indershorts til mænd online lige her på webshoppen. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage og giver hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.