UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Håndboldtrøjer til mænd

49 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 28 af 49 produkter

Godt udvalg af funktionelle håndboldtrøjer til herrer

En håndboldtrøje skal være fremstillet i en let og behagelig kvalitet, der leder sveden væk fra kroppen og hjælper med at holde dig tør og komfortabel. Derudover er pasformen vigtig, da håndboldtrøjen skal give dig maksimal bevægelsesfrihed, så du kan kaste bolden uden at blive hæmmet i dine bevægelser, når du afleverer eller kaster kuglen mod kassen. Her på siden har vi samlet et stort og godt udvalg af velsiddende og funktionelle håndboldtrøjer til herrer. Vælg din favorit og bliv klar til en god gang håndboldtræning i hallen.

Korte eller lange ærmer

Sortimentet af håndboldtrøjer til herrer består af både kortærmede og langærmede modeller. De kortærmede håndboldtrøjer er ideelle til markspillere, mens de langærmede trøjer egner sig perfekt til holdets målmand, der normalt gerne vil have lidt beskyttelse på armene. Derudover finder du langærmede modeller, der egner sig perfekt som overtrækstrøje, når du varmer op eller holder pause og ikke ønsker at blive kold.

Høj træningskomfort og masser af bevægelsesfrihed

Fælles for de forskellige håndboldtrøjer til herrer, er de lette og funktionelle materialer, som sikrer en fremragende træningskomfort. Kvaliteten sørger nemlig for gode hurtigtørrende, åndbare og svedtransporterende egenskaber, så kroppen holdes komfortabel træningen igennem. Håndboldtrøjerne er desuden typisk designet med en forholdsvis løs pasform, der giver dig de bedste betingelser for at kaste og bevæge dig frit på banen.

Ram dit topniveau med en lækker håndboldtrøje

En lækker og velsiddende håndboldtrøje til herrer kan altså gøre en stor forskel for din oplevelse på banen. Sidder tøjet optimalt på kroppen, så du ikke føler dig hæmmet, vil spilleglæden øges og dine præstationer ramme dit topniveau. Bestil en ny håndboldtrøje til herrer online her på SPORT24.DK og gå topmotiveret på banen om kun 1-2 hverdage, hvor du modtager dine varer. Husk at du har hele 365 dages returret, hvor det også er muligt at bytte i de fysiske SPORT 24 butikker.