UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Håndboldshorts til mænd

26 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 26 af 26 produkter

Præstér optimalt med de rette håndboldshorts til herrer

Når du spiller håndbold, er det en fordel med tøj i lette og funktionelle materialer, så du kan føle dig godt tilpas på banen. Det gælder også dine håndboldshorts, der både skal tilbyde en behagelig og sikker pasform samt være fremstillet med gode åndbare og svedtransporterende egenskaber. Her på siden finder du et godt udvalg af lette og lækre håndboldshorts til herrer, så du kan gå på banen og præstere på dit højeste niveau.

Komfortabelt og velsiddende fit med høj funktionalitet

Når du skal vælge et par nye håndboldshorts til herrer, er kvaliteten og pasformen af stor betydning for din komfort på banen. De fleste håndboldshorts er derfor fremstillet i en tynd og let polyesterkvalitet, der sikrer høj svedtransport og åndbarhed. Det er nemlig afgørende for, at du kan føle dig godt tilpas, når intensiteten er på sit højeste under kamp eller træning. Derudover er modellerne normalt designet med både elastiklinning og snørejustering i livet, så pasformen er i top - uanset hvor meget du bevæger dig på banen. Typisk er håndboldshorts til herrer designet med en løs pasform om benene og nogle modeller er forsynet med integrerede indershorts eller mesh-underbukser for optimal komfort.

Vælg din favoritmodel og få leveret om 1-2 hverdage

Du kan roligt bestille dine nye håndboldshorts til herrer online her på SPORT24.DK. Udvalget er stort og kvaliteten er altid helt i top. Sortimentet består nemlig af nøje udvalgte modeller fra nogle af markedets største håndboldbrands. Vi leverer efter blot 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret med mulighed for også at bytte i vores fysiske SPORT 24 butikker.