Håndbold klubtrøjer til mænd

5 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
S
M
L
XL
2XL
3XL
ButikVis liste
Sport24 - 6400 Sønderborg Borgen Shopping
(2)
Sport24outlet - 5220 Odense
(1)
Sport24outlet - 5500 Middelfart
(1)
Sport24outlet - 2630 Taastrup
(1)
Sport24outlet - 7700 Thisted
(1)
Sport24 - 8600 Silkeborg
(1)
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(1)
Sport24outlet - 9800 Hjørring
(1)
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(2)
Mænd
(5)
Drenge
(5)
Piger
(5)
Pris
DKK 400
DKK 700
MærkerVis liste
Puma
(3)
KlubVis liste
BSH
(1)
DHF
(3)
Sønderjyske
(1)
FarverVis liste
Blå
(1)
Rød
(3)
Sort
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 5 af 5 produkter

Støt holdet - træk en håndbold klubtrøje over hovedet

Som fan af en bestemt håndboldklub kan du vise din støtte til holdet på mange måder. En af de mest populære måder er ved at være iført den officielle håndbold klubtrøje, som holdet spiller sine kampe i. Når du bærer klubtrøjen fra din yndlings håndboldklub, føler du automatisk et stærkt bånd med klubben, spillerne og dine medfans. Sammenholdet vokser og alle føler sig i samme båd, når spillerne løber på banen og du sammen med resten af hallen viser din støtte til klubben.

Få masser af komfort med en håndbold klubtrøje til herrer

En håndbold klubtrøje til herrer er typisk designet med korte ærmer og en komfortabel ribkant i halsen. Kvaliteten er let og fremstillet med stort fokus på gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, der effektivt hjælper med at holde kroppen tør og godt tilpas. En håndboldkamp bliver nemlig afviklet med masser af intensitet, hvorfor de funktionelle egenskaber er vigtige i forhold til komforten på banen. Som fan nyder du også godt af håndbold klubtrøjernes gode egenskaber, da intensiteten ofte når helt ud på tilskuerrækkerne.

Få fri fragt og retur som VIP-medlem hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af smarte og velsiddende håndbold klubtrøjer til herrer. Kvaliteten er i top og så snart du trækker yndlingsklubbens trøje over hovedet, er ingen i tvivl om dit håndboldmæssige tilhørsforhold. Bestil din klubtrøje online her på webshoppen og modtag den om bare 1-2 hverdage. Husk at du som VIP-medlem får fri fragt og retur, når du handler på SPORT24.DK.