UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 33%
  Nike Mercurial Touch Victory Målmandshandsker
  Nike Nike Mercurial Touch Victory Målmandshandsker
  600 DKK 400 DKK
 2. 50%
  Puma King 4 Målmandshandsker
  Puma Puma King 4 Målmandshandsker
  300 DKK 150 DKK
 3. 21%
  Puma Future Grip 5.1 Hybrid Målmandshandsker
  Puma Puma Future Grip 1 Hybrid Målmandshandsker
  950 DKK 750 DKK
 4. 44%
  Select Flexi Save 44 Målmandshandsker
  Select Select Flexi Save 44 Målmandshandsker
  400 DKK 225 DKK
 5. adidas Predator 20 Pro Målmandshandsker
  adidas adidas Predator Pro Målmandshandsker
  1.000 DKK
 6. Nike Match Målmandshandsker
  Nike Nike Match Målmandshandsker
  160 DKK

Målmandshandsker til mænd

(40 produkter)

Stort udvalg af målmandshandsker til herrer

Som målmand er dine målmandshandsker dit vigtigste udstyr. Det er nemlig afgørende, at du har et optimalt greb i bolden, så du ikke giver nogen chancer væk. Bolden skal gribes, bokses eller pareres væk fra mål, så du kan redde holdet fra nederlag og øge din samling af clean sheets. Skal du have de bedste betingelser for at præstere godt mellem stængerne, er et par målmandshandsker i god kvalitet det helt rigtige valg. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af velsiddende og gribestærke målmandshandsker til herrer.

Føl dig uovervindelig i målet

Du skal føle dig uovervindelig, når du tager dine målmandshandsker på hænderne. Derfor skal både pasformen og gribeevnen være helt i top, så du aldrig er i tvivl om, at du snupper den næste bold, der bliver sendt mod dit mål. For at sikre et godt greb i bolden er målmandshandsker fremstillet med skumbelægning i håndfladerne. Kvaliteten af dette skum har stor betydning for, hvor godt et greb du får og er også en afgørende faktor for prisen på målmandshandskerne. Jo bedre skumbelægningen er, jo dyrere vil målmandshandskerne typisk være. For at sikre et optimalt fit, er de fleste modeller forsynet med velcroregulering over håndleddet.

Smarte teknologier fra de største brands

Mange målmandshandsker er forsynet med smarte teknologier, som sikrer en bedre pasform, forhindrer fingrene i at brække bagover eller giver optimal stødabsorbering, når du bokser til bolden. Hos SPORT 24 finder du et stort udvalg af målmandshandsker til herrer fra nogle af de bedste fodboldbrands på markedet. Bestiller du online her på webshoppen, leverer vi indenfor 1-2 hverdage - og husk at du har hele 365 dages returret, hvor du også kan bytte i fysiske SPORT 24 butikker.