✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 20%
  adidas Core 18 Training Jacket Herre
  adidas adidas Core 18 Training Jacket Herre
  250 DKK 200 DKK
 2. adidas Core18 Rain Jacket Voksen
  adidas adidas Core18 Rain Jacket Voksen
  350 DKK
 3. adidas Squad 17 Jersey LS
  adidas adidas Squad 17 Jersey LS
  200 DKK
 4. 40%
  adidas Condivo 18 Track Top
  adidas adidas Condivo 18 Track Top
  500 DKK 300 DKK
 5. Nike Strike Half Zip Træningstrøje Herre
  Nike Nike Strike Half Zip Træningstrøje Herre
  450 DKK
 6. adidas Condivo 20 Full Zip Træningstrøje Herre
  adidas adidas Condivo 20 Full Zip Træningstrøje Herre
  530 DKK

Træningstrøjer til mænd

(28 produkter)

Træningstrøjer til mænd

Hos SPORT 24 tilbyder vi et stort og spændende udvalg af lækre og velsiddende træningstrøjer til mænd. Når du spiller fodbold og vejret ikke indbyder til korte ærmer, er en funktionel træningstrøje nemlig det helt rigtige valg, når du skal på træningsbanen. Du finder en lang række forskellige modeller, som både giver dig optimal komfort og et super smart træningslook på banen.

Mange forskellige designs

Sortimentet af træningstrøjer til mænd byder på et varieret udvalg og mange forskellige designs. Du finder således træningstrøjer uden lynlås, andre med lynlås i halsen og nogle med gennemgående lynlås på fronten. Nogle modeller er fremstillet i meget lette og åndbare materialer, mens andre beskytter mod vinden og sikrer en varmende komfort på de kølige træningsdage. Du kan også med fordel overveje om din træningstrøje skal have detaljer som hætte, lommer og elastikafslutning i bunden og ved håndleddene.

Funktionelle materialer og masser af bevægelsesfrihed

Generelt er fodbold træningstrøjer til mænd fremstillet i lette og bløde kvaliteter, der giver dig komfort i topklasse. Derudover er materialerne funktionelle og tilbyder således gode åndbare, svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber, så du holdes tør og godt tilpas under fodboldtræningen. For at opnå maksimal komfort, er det naturligvis også vigtigt, at træningstrøjen tilbyder god bevægelsesfrihed. Derfor er modellerne ofte udført i lettere fleksible materialer eller forsynet med strækbare paneler, der giver dig optimal mobilitet.

Bestil træningstrøjer til mænd online hos SPORT 24

Tjek det spændende sortiment ud og bestil din nye træningstrøje til mænd online her på SPORT24.DK. Vi leverer dine varer indenfor 1-2 hverdage og tilbyder hele 365 dages returret. Du kan enten sende retur til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.