HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Træningsbukser til mænd

23 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
XS
S
M
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Mænd
(23)
Drenge
(18)
Piger
(12)
Pris
DKK 175
DKK 500
MærkerVis liste
adidas
(5)
hummel
(4)
Nike
(11)
Puma
(3)
FarverVis liste
Blå
(3)
Grå
(2)
Rød
(1)
Sort
(17)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(3)
Sortering
Fjern alle
Mænd
19%Bæredygtighed
adidas Condivo 20 Træningsbukser Herre
adidas
DKK 400
Medlemspris DKK 325
20%
adidas Core 18 Træningsbukser Herre
adidas
DKK 280
DKK 225
19%
adidas Condivo 20 Træningsbukser Herre
adidas
DKK 400
Medlemspris DKK 325
27%
Nike F.C. Træningsbukser Herre
Nike
DKK 480
DKK 350
Viser 23 af 23 produkter

Smarte fodboldbukser til herrer

Et par lækre og velsiddende fodboldbukser er det oplagte valg på en kølig dag på træningsbanen. Her på siden finder du et stort udvalg af smarte fodboldbukser til herrer, så du får den bedste komfort og en super cool træningsstil. Sortimentet byder på masser af funktionelle træningsbukser fra de største fodboldbrands på markedet.

Træningsbukser med smalle underben

Typisk er fodboldbukser designet med snøre og elastik i livet samt smalle underben, da det sikrer en velsiddende pasform med maksimal bevægelsesfrihed på træningsbanen. Modellerne er fremstillet i lette og svedtransporterende materialer med gode hurtigtørrende egenskaber. Det holder dig nemlig komfortabel træningen igennem, så du kan præstere optimalt fra start til slut.

Ideelle til både træning og fritid

De fleste træningsbukser til fodbold har et enkelt og sporty design, som passer perfekt til både træning og fritidsbrug. Nogle af modellerne er designet med lommer i siderne, hvilket giver mulighed for sikker opbevaring af småting på vej til og fra træningen. Du finder også fodboldbukser med lynlåsåbning ved anklerne, som er en smart detalje, der gør det nemmere at få bukserne af og på, mens du har fodboldstøvler på fødderne.

Hurtig levering af fodboldbukser hos SPORT 24

SPORT 24 tilbyder et godt udvalg af smarte, velsiddende og funktionelle træningsbukser til herrer. Køb nye fodboldbukser online her på webshoppen og modtag din ordre allerede efter kun 1-2 hverdage. Passer størrelsen ikke eller fortryder du din handel, har du hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i vores fysiske SPORT 24 butikker.

Er du vild med høj kvalitet og smart design, kan du med fordel tjekke vores Nike træningsbukser ud her.