NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Knickerssæt til mænd

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Slidstærke knickerssæt til herrer

Med et knickerssæt til fodbold er du klædt godt på til den tidlige forårstræning og til træning i efterårsmånederne. På disse tidspunkter af sæsonen vil du nemlig ofte opleve kølige, våde eller blæsende dage på træningsbanen, som kræver lidt mere end dit shorts/T-shirt sæt kan klare. Et knickerssæt giver dig nemlig god beskyttelse mod både regn og blæst, ligesom materialerne bedre kan tåle sliddet fra de ofte hårdere og grovere baner, der spilles på i disse perioder.

Let og vindtæt overdel

Overdelen af et knickerssæt er en klassisk windbreaker til fodbold. Denne type windbreaker er udført i en tynd og åndbar kvalitet, der yder god beskyttelse mod vinden. Modellerne er ofte designet med elastikafslutning i bunden og ved håndleddene, mens der i halsen typisk er en bredere ribkant og eventuelt en lille lynlåsåbning. En windbreaker til fodbold er designet, så den passer perfekt over en kort- eller langærmet træningstrøje, så den fungerer som dit yderste lag. En god windbreaker til fodbold tillader frie og naturlige bevægelser, så du ikke hæmmes, når du spiller.

Velsiddende fodboldknickers giver frihed på banen

Fodboldknickers er designet med særlige detaljer, der gør dem ideelle til netop fodboldtræning. For det første er de fremstillet i et yderst slidstærkt materiale, der sikrer en rigtig god holdbarhed på de hårde baner. Derudover er fodboldknickers designet med en komfortabel elastiklinning i livet, mens de typisk har et fleksibelt materiale i skridtet og under knæene. Det sikrer en optimal bevægelsesfrihed, hvor du kan sparke frit og strække dig efter bolden, når du tackler. Det ¾-lange design passer desuden perfekt til et klassisk fodboldoutfit med benskinner og lange fodboldstrømper op til knæene.

Hurtig levering af knickerssæt

Her på siden finder du knickerssæt i slidstærke og velsiddende designs, der passer perfekt til intens fodboldtræning. Vi leverer din ordre indenfor 1-2 hverdage og tilbyder hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i din lokale SPORT 24 butik.