HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Fodboldundertøj til mænd

38 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
XXL
XS
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL
XL/2XL
XLT
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(10)
Mænd
(38)
Drenge
(16)
Piger
(7)
Pris
DKK 100
DKK 550
MærkerVis liste
2XU
(1)
adidas
(2)
Endurance
(9)
Endurance Virtus
(1)
hummel
(5)
Nike
(9)
Select
(5)
Under Armour
(6)
FarverVis liste
Grå
(2)
Hvid
(3)
Rød
(1)
Sort
(32)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Sortering
Fjern alle
Mænd
43%
Endurance Lebay Løbetrøje Herre
Endurance
DKK 350
DKK 200
42%
Endruance Lebay Short Tights Herre
Endurance
DKK 300
DKK 175
Viser 28 af 38 produkter

Tør og klar med det rette fodboldundertøj

Med det rette fodboldundertøj til herrer bliver du klædt optimalt på til træning og kamp. Dit inderste lag er vigtigt i forhold til komforten på banen, da det skal sørge for at lede sveden væk fra kroppen, så du holdes tør og godt tilpas. Fodboldundertøjet skal være let, fleksibelt og funktionelt, så du kan bevæge dig frit og naturligt. Her på siden finder du et godt udvalg af lækkert fodboldundertøj til herrer, så du kan blive helt klar til din næste toppræstation på fodboldbanen.

Lader kroppen ånde og leder sveden væk

Først og fremmest skal dit fodboldundertøj være fremstillet i et funktionelt materiale. Det sikrer nemlig, at kroppen kan ånde og at sveden effektivt ledes væk fra huden. Sørg for at undgå fodboldundertøj i bomuld, da det suger sveden til sig og hurtigt vil føles vådt og koldt mod huden. Derudover bør dit fodboldundertøj være let og fleksibelt for at sikre en tætsiddende pasform, som følger kroppens bevægelser uden gener. Flade syninger er også en fordel, da de hjælper med at minimere risikoen for ubehagelige gnavsår.

Ekstra støtte til musklerne

Du finder også fodboldundertøj med komprimerende egenskaber, der kombinerer god bevægelsesfrihed med ekstra støtte til musklerne. Det kan være med til at sikre øget power på banen og give en hurtigere restitution efterfølgende.

Præstér optimalt på banen

Let, svedtransporterende og fleksibelt fodboldundertøj er det optimale valg, når du stræber efter at præstere optimalt på banen. Hos SPORT 24 finder du altid et stort og godt udvalg, som giver dig de bedste betingelser for at yde maksimalt hver gang. Når du handler online på SPORT24.DK, modtager du dine varer efter blot 1-2 hverdage. SPORT 24 tilbyder desuden 365 dages returret og du bestemmer naturligvis selv, om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som findes rundt i hele landet.