✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 43%
  Endurance Sesto Træningsshorts Herre
  Endurance Endurance Sesto Træningsshorts Herre
  220 DKK 125 DKK
 2. 40%
  hummel Challenger Poly Shorts Herre
  hummel hummel Challenger Poly Shorts Herre
  250 DKK 150 DKK
 3. 50%
  Puma ftblPLAY Fodboldshorts Herre
  Puma Puma ftblPLAY Fodboldshorts Herre
  250 DKK 125 DKK
 4. adidas Squad 17 Shorts
  adidas adidas Squad 17 Shorts
  180 DKK
 5. 50%
  Puma ftblPLAY Fodboldshorts Herre
  Puma Puma ftblPLAY Fodboldshorts Herre
  250 DKK 125 DKK
 6. adidas Squad 17 Shorts
  adidas adidas Squad 17 Shorts
  180 DKK

Fodboldshorts til mænd

(23 produkter)

Få høj komfort med funktionelle fodboldshorts til herrer

Når du går på træningsbanen eller skal spille kamp, er det vigtigt, at du er klædt på, så du kan yde maksimalt. Dine fodboldshorts skal derfor være lette, svedtransporterende og velsiddende, så komforten er i top fra start til slut. Her på siden finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle fodboldshorts til herrer.

Spil op til dit bedste

Et par fodboldshorts i høj kvalitet er fremstillet i et let og blødt materiale med gode svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber. Det sikrer en optimal komfort på banen og giver dig de bedste betingelser for at spille op til dit bedste. Fodboldshortsene er desuden ofte forsynet med elastik og snørejustering i livet, hvilket sørger for en optimal pasform - også når du løber, hopper og strækker dig.

Gå efter maksimal bevægelsesfrihed

Når du køber fodboldshorts til herrer, kan det være en fordel at vælge en model i et tyndt og fleksibelt materiale. Det giver dig større bevægelsesfrihed og mere mobilitet på banen, så du bedre kan sætte i sprint eller lave hurtige retningsskift uden at føle dig hæmmet.

Stort udvalg til træning og kamp

Udvalget af fodboldshorts til herrer er stort og du finder både almindelige basismodeller til træning og fodboldshorts fra forskellige fodboldklubber i Danmark og resten af Europa. Uanset hvilken model du vælger, er kvaliteten i top og du finder et væld af farver, så du får det helt rigtige par. Vi leverer inden for 1-2 hverdage og tilbyder 365 dages returret med mulighed for også at bytte i vores fysiske butikker.