Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Cykelshorts til mænd

18 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(12)
Mænd
(18)
Pris
DKK 300
DKK 1,500
MærkerVis liste
Craft
(10)
Endurance
(2)
Fusion
(6)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grå
(1)
Grøn
(1)
Hvid
(1)
Sort
(16)
Navy
(1)
BæredygtighedVis liste
Miljøvenlig produktion
(3)
Mindre kemi
(7)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 18 af 18 produkter

Stort udvalg af lækre cykelshorts til herrer

Lange træningsture på cyklen kræver det rette tøj og udstyr. Om sommeren er et par gode cykelshorts til herrer således en uundværlig del af uniformen, når du svinger dig i sadlen og cykler afsted. Er komforten i top, er dine betingelser for at træne effektivt og med en god følelse helt sikkert mere optimale. Hos SPORT 24 finder du derfor altid et godt udvalg af velsiddende og super komfortable cykelshorts til herrer. Bestil her fra webshoppen og modtag dine nye cykelshorts til mænd om kun 1-2 hverdage.

Velsiddende pasform og gode funktionelle egenskaber

Et par gode cykelshorts til herrer er fremstillet i et let, fleksibelt og funktionelt materiale, der sikrer en tætsiddende pasform med masser af bevægelsesfrihed. De funktionelle egenskaber sørger for en god svedtransporterende effekt og lader kroppen ånde, mens du okser derudad på cyklen. Nogle modeller er designet med seler og en høj ryg, hvilket giver en forbedret pasform og samtidig hjælper med at holde lænden dækket. Derudover er det en fordel at vælge cykelshorts til herrer, hvor syningerne er flade, så de ikke gnaver og generer under træningen.

Integreret pude i cykelshorts til herrer

Puden i cykelshorts til herrer er naturligvis yderst vigtig for komforten i sadlen. Siddepuden er integreret i cykelshortsene og skal helst ikke være for tyk, da det giver en kluntet pasform. Er puden derimod tynd og designet med mange paneler følger den kroppen perfekt og sikrer et suverænt fit. Panelerne sørger både for en større bevægelsesfrihed og en øget ventilation, så du ubesværet kan blive i sadlen til træningsturen er vel overstået.

Hurtig levering og god bytteservice

Onlinehandel på SPORT24.DK er både hurtigt, sikkert og fantastisk nemt. Vi tilbyder varer i absolut topkvalitet og giver dig hele 365 dages returret - naturligvis med mulighed for også at bytte i en af vores mange SPORT 24 butikker. Rigtig god fornøjelse med dine nye cykelshorts til mænd!