Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  Endurance Folkestone Cykelhandsker
  Endurance Endurance Folkestone Cykelhandsker
  400 DKK 200 DKK
 2. 20%
  72-1904452
  Craft 72-1904452
  350 DKK 280 DKK
 3. 20%
  Craft Siberian 2.0 Cykelhandsker
  Craft Craft Siberian 2.0 Cykelhandsker
  450 DKK 360 DKK
 4. 50%
  Endurance Amiens Warm Winter Cykelhandsker
  Endurance Endurance Amiens Warm Winter Cykelhandsker
  600 DKK 300 DKK
 5. 50%
  Endurance Girvan Cykelhandsker
  Endurance Endurance Girvan Cykelhandsker
  600 DKK 300 DKK
 6. Craft Siberian Glow Cykelhandsker
  Craft Craft Siberian Glow Cykelhandsker
  450 DKK

Cykelhandsker til mænd

(9 produkter)

Spændende udvalg af cykelhandsker til herrer

Som cykelrytter og motionscyklist kan det være en stor fordel at anvende cykelhandsker - særligt på de længere træningsture. Derfor finder du hos SPORT 24 et godt udvalg af lækre cykelhandsker til mænd, som sikrer en god kørekomfort og hjælper med at beskytte dine hænder. Se de mange velsiddende cykelhandsker til herrer online på SPORT24.DK og få høj komfort på cyklen.

Praktiske cykelhandsker til sommer og vinter

Du finder flere forskellige slags cykelhandsker til mænd her på webshoppen. Der er nemlig cykelhandsker til både vinter- og sommerbrug:

 • Vinter cykelhandsker er typisk fremstillet med en varm foring og designet, så de dækker hele hånden. Derudover er de ofte vandafvisende eller helt vandtætte og designet så de giver et godt greb om cykelstyret. Vinter cykelhandsker er typisk også udstyret med en velcrolukning omkring håndleddet for at sikre en god pasform. Effektive refleksdetaljer sørger herudover for større synlighed i vintermørket.
 • Cykelhandsker til sommerbrug er designet med korte fingre og har til formål at sikre et godt greb og beskytte mod vabler samt rystelser fra cykelstyret. Det gøres med ekstra slidstærke puder på særligt udsatte steder i håndfladen. Nogle cykelhandsker til herrer er endda forsynet med gel-puder for ekstra komfort. Ofte er de korte cykelhandsker også designet med velcrolukning over håndleddet og er derudover fremstillet i et åndbart og ventilerende materiale.

Køb dine cykelhandsker online og få lynhurtig levering

Hos SPORT 24 finder du altså et godt udvalg af cykelhandsker til herrer i god kvalitet til ethvert formål. Når du køber cykelhandsker til mænd online på SPORT24.DK, får du hurtig og sikker levering inden for 1-2 hverdage. Derudover har du 365 dages returret med mulighed for enten at returnere til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.