Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Cykelhandsker til mænd

9 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
9
10
XS
S
M
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(9)
Mænd
(9)
Pris
DKK 160
DKK 400
MærkerVis liste
Craft
(6)
Endurance
(3)
FarverVis liste
Sort
(9)
Sortering
Fjern alle
Mænd
50%
Endurance Folkestone Cykelhandsker
Endurance
DKK 400
DKK 200
50%
Endurance Cary Cykelhandsker Herre
Endurance
DKK 350
DKK 175
20%
Craft Go Cykelhandsker
Craft
DKK 200
DKK 160
17%
Craft Roleur Cykelhandsker
Craft
DKK 300
DKK 250
17%
Craft Pioneer Gel Cykelhandsker
Craft
DKK 300
DKK 250
20%
Craft Shield 2.0 Cykelhandsker
Craft
DKK 500
DKK 400
17%
Craft Pioneer Gel Cykelhandsker
Craft
DKK 300
DKK 250
Viser 9 af 9 produkter

Spændende udvalg af cykelhandsker til herrer

Som cykelrytter og motionscyklist kan det være en stor fordel at anvende cykelhandsker - særligt på de længere træningsture. Derfor finder du hos SPORT 24 et godt udvalg af lækre cykelhandsker til mænd, som sikrer en god kørekomfort og hjælper med at beskytte dine hænder. Se de mange velsiddende cykelhandsker til herrer online på SPORT24.DK og få høj komfort på cyklen.

Praktiske cykelhandsker til sommer og vinter

Du finder flere forskellige slags cykelhandsker til mænd her på webshoppen. Der er nemlig cykelhandsker til både vinter- og sommerbrug:

  • Vinter cykelhandsker er typisk fremstillet med en varm foring og designet, så de dækker hele hånden. Derudover er de ofte vandafvisende eller helt vandtætte og designet så de giver et godt greb om cykelstyret. Vinter cykelhandsker er typisk også udstyret med en velcrolukning omkring håndleddet for at sikre en god pasform. Effektive refleksdetaljer sørger herudover for større synlighed i vintermørket.
  • Cykelhandsker til sommerbrug er designet med korte fingre og har til formål at sikre et godt greb og beskytte mod vabler samt rystelser fra cykelstyret. Det gøres med ekstra slidstærke puder på særligt udsatte steder i håndfladen. Nogle cykelhandsker til herrer er endda forsynet med gel-puder for ekstra komfort. Ofte er de korte cykelhandsker også designet med velcrolukning over håndleddet og er derudover fremstillet i et åndbart og ventilerende materiale.

Køb dine cykelhandsker online og få lynhurtig levering

Hos SPORT 24 finder du altså et godt udvalg af cykelhandsker til herrer i god kvalitet til ethvert formål. Når du køber cykelhandsker til mænd online på SPORT24.DK, får du hurtig og sikker levering inden for 1-2 hverdage. Derudover har du 365 dages returret med mulighed for enten at returnere til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.