Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Cykeltøj til mænd

70 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Cykeltrøjer
(23)
Cykeljakker
(11)
Cykelbukser
(6)
Cykelshorts
(18)
Cykelhandsker
(9)
StørrelseVis liste
34 - 36
38 - 40
44 - 46
9
10
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(47)
Mænd
(70)
Pris
DKK 96
DKK 1,500
MærkerVis liste
Craft
(34)
Endurance
(16)
Fusion
(19)
FarverVis liste
Blå
(3)
Grå
(7)
Grøn
(2)
Gul
(2)
Hvid
(3)
Orange
(1)
Sort
(55)
Navy
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(3)
Miljøvenlig produktion
(6)
Mindre kemi
(11)
Sortering
Fjern alle
Mænd
17%Bæredygtighed
Craft PBC Korte Cykeltights Herre
Craft
DKK 600
DKK 500
FUSION S3 Cykeljakke
Fusion
DKK 1,500
FUSION S3 Cykeljakke
Fusion
DKK 1,500
50%
Endurance Folkestone Cykelhandsker
Endurance
DKK 400
DKK 200
20%
Craft Benvarmere
Craft
DKK 350
DKK 280
50%
Endurance Gorsk Cykeltights Herre
Endurance
DKK 600
DKK 300
FUSION C3 Armvarmere
Fusion
DKK 300
Bæredygtighed
FUSION C3 Bib Cykeltights
Fusion
DKK 950
50%
Endurance Antioue Cykeltrøje Herre
Endurance
DKK 700
DKK 350
50%
Endurance Wicko Cykeltrøje Herre
Endurance
DKK 700
DKK 350
50%
Endurance Macdon Cykeltrøje Herre
Endurance
DKK 600
DKK 300
50%
Endurance Larena Spining Shorts Herre
Endurance
DKK 600
DKK 300
20%
Craft Essence Bib Cykelshorts Herre
Craft
DKK 750
DKK 600
20%
Craft Go Cykelhandsker
Craft
DKK 200
DKK 160
45%
Endurance Yosef Cykeljakke Herre
Endurance
DKK 1,000
DKK 550
Viser 28 af 70 produkter

Cykeltøj til herrer giver dig komfort og cykelglæde

Cykling er en udfordrende sport, der kræver en god kondition og koncentration. For at du kan yde dit bedste og få den største succes med din cykelsport, skal dit udstyr være i orden. Cykeltøj til herrer skal give kroppen høj komfort til de anstrengelser, der blev lagt i sadlen på turen.

Når du skal vælge cykeltøj til herrer, gælder det om at blive klædt på fra top til tå uden at føle sig begrænset i bevægelserne. Det er vigtigt, at cykeltøj til herrer giver dig frihed i sadlen og samtidig beskytter dig mod vejr, vind og asfalt. Har du en garderobe bestående af:

  • cykelbukser
  • cykelshorts
  • cykelhandsker
  • cykeltrøjer
  • cykeljakker

… er du allerede godt klædt på til at cykle på alle årets dage, og du vil altid have det cykeltøj ved hånden, som du har brug for.

Cykeltøjets kvalitet og pris

Der kan være stor forskel på prisen af cykeltøj til herrer, men som udgangspunkt kan du regne med, at pris og kvalitet hænger sammen. Vil du godt fra start med din cykelsport og opleve succes, er det altså en god idé at investere i kvalitet, også når det gælder cykeltøj til herrer.

Hos SPORT 24 tilbyder vi dig et stort udvalg af cykeltøj til herrer i høj kvalitet fra dygtige og kvalitetsbevidste mærker. Når du køber kvalitet, vil du have glæde af dit cykeltøj længe, og du vil forbedre din cykeloplevelse både i skove, på landeveje og baner.

Hvilke funktioner skal cykeltøj til herrer have?

Ved at stille dig selv og sælgerne hos SPORT 24 dette spørgsmål er du allerede godt i gang med at indkredse de vigtigste teknologier, der giver dig bedst komfort i sadlen. Cykeltøj til herrer skal give dig følelsen af frihed, når du cykler. Det optimale cykeltøj skal som minimum tilbyde dig:

  • åndbarhed
  • ventilation
  • fleksibilitet
  • svedtransporterende effekt

Det er underordnet, om det er overdele eller cykelshorts. Din hud har brug for at kunne ånde frit for at kunne præstere bedst og være udholdende.

Foruden den generelle komfort i cykeltøj er siddepuden i cykelbukserne med til at gøre hele forskellen på din oplevelse i sadlen. Siddepuden forhindrer ømhed i ballerne. Den skal være anatomisk udformet og naturligt tilpasse sig din fysik. Gør den ikke det, vil du hurtigt mærke ubehag, og du vil være lige så utilpas, som hvis du havde udeladt siddepuden.

En anden vigtig del af cykeltøj til herrer er selerne i bukserne. Du kan få underdele med eller uden seler. Generelt vil du opnå det største velvære ved at vælge seler. De brede seler fordeler trykket ligeligt på din overkrop, og du vil føle en bedre bevægelighed.

Cykeltøj gør gavn og giver glæde

Cykling er en populær sport for mange mænd, og cykeltøj er derfor et kendt udstyr, som der ikke skal gås på kompromis med. Stilen på dit cykeltøj er en smagssag, men det giver naturligvis størst glæde at have cykeltøj til herrer, der matcher din personlige stil, så du føler dig smart klædt på.

Cykeltøj til herrer skal gøre størst mulig gavn, når du dyrker din sport. Det skal give dig sikkerhed, synlighed og komfort. Hos SPORT 24 tilbyder vi dig kvalitetscykeltøj med mange gavnlige funktioner. Har du nogle spørgsmål til vores udvalg, er du velkommen til at kontakte både vores sælgere i butikkerne og vores kundeservice.

God fornøjelse med dit nye cykeltøj til mænd og ikke mindst din cykelsport.