Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Racersko til mænd

5 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(4)
Mænd
(5)
Pris
DKK 400
DKK 1,250
MærkerVis liste
Endurance
(5)
FarverVis liste
Gul
(1)
Sort
(4)
Sortering
Fjern alle
Mænd
56%
Endurance Wori Cykelsko
Endurance
DKK 900
DKK 400
50%
Endurance Kalasey Road Cykelsko
Endurance
DKK 1,400
DKK 700
50%
Endurance E-Cycling Carbon X50 Shoe
Endurance
DKK 2,500
DKK 1,250
50%
Endurance E-Cycling Shoe X25
Endurance
DKK 1,800
DKK 900
50%
Endurance Labo Cykelsko Herre
Endurance
DKK 1,000
DKK 500
Viser 5 af 5 produkter

Sus afsted med et par racersko til herrer

Du kender det godt; landevejen kalder, vejret er indbydende og racercyklen står og frister. Det er tid til en langtur på jernhesten. Men for at du kan suse afsted på asfalten, skal du først iføre dig dit cykeltøj og spænde dine herre racersko tæt om fødderne. For at overføre maksimal energi fra benene til cykelskoene og herefter pedalerne, er racersko til herrer et uundværligt redskab, der giver dig den fornødne power på cyklen. SPORT 24 hjælper dig med at komme hurtigt op i gear, uanset hvilke racersko til mænd du hopper i.

Dine herre racersko skal sidde perfekt om fødderne

For at du kan præstere i sadlen, må intet hindre dig i at opbygge momentum; derfor skal dine herre racersko sidder som støbt til fødderne. Komforten og pasformen skal være helt i top, hvis du også skal komme det.

For at kunne opnå en lækker komfort og maksimal funktionalitet, er det vigtigt, at racersko til herrer er:

  • Stive - så energioverførslen er effektiv og fødderne bliver skånet.
  • Lette - så du ikke bliver tynget ned og næsten ikke sanser, at du er iført racersko.
  • Komfortable - og udført med et velsiddende og strømlinet design, der smyger sig tæt om fødderne. Derudover bør herre racerskoene være ventilerende, så fødderne ikke overopheder.
  • Fremstillet med en justerbar pasform - der enten reguleres via klikspænde, snørelukning, velcrospænder - eller alle delene -, så du opnår et perfekt og individuelt fit, der er nemt at tilpasse.
  • Kompatible med de rigtige klamper - der skal påføres herre racerskoene og klikkes i pedalerne, så du effektivt kan træde rundt.

Det ligger næsten i navnet; herre racersko skal bruges til race. Dette foregår som regel udendørs, hvorfor racersko til mænd er mere slidstærke og lukkede end spinningssko, der er mere åndbare. Derudover er pasformen mere slim og af en anden karakter end for eksempel mountainbikesko, der har et bredere og mere råt look.

Find dine næste herre racersko hos SPORT 24

Uanset om du handler i SPORT 24 butikkerne eller online, finder du altid gode racersko til herrer. Med hurtig levering og nem returnering kan du meget snart blive velkørende på landevejen med dine nye herre racersko på fødderne.

Hvad enten du ruller ud ad de danske landeveje eller knokler dig op ad de franske bjerge, kan du med fokus i blikket og diamanter i stængerne gøre det med et par velsiddende herre racersko fra SPORT 24 klikket i pedalerne.