Lukkede sandaler

50 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 50 produkter

Lukkede sandaler med god komfort og beskyttelse

Der er intet så skønt som at slippe de små fødder fri i et par lækre sandaler når temperaturen går fra vinterkulde til sommervarme. Med de helt rette sandaler får du de bedste betingelser for luftige og glade fødder hele sommeren igennem. Du tænker måske, at sandaler til udeliv ikke er så smarte og flotte i designet. Men så kan du godt tro om igen. Mange af de helt store spillere på markedet følger ofte de nyeste trends og laver både funktionelle og flotte sandaler, som gør sig godt både i bybilledet og ude i skoven. Gå på opdagelse i vores udvalg af lukkede sandaler fra alle de kendte mærker. Du finder flere forskellige modeller, designs og farver, og der er helt sikkert et par, der lever op til netop dine ønsker og behov.

Beskyttende sandaler

Når snakken falder på lukkede sandaler, findes der overordnet to typer: Sandaler med lukket hæl og lukket tå, og sandaler med åben hæl og lukket tå. Det gode ved en lukket sandal er, at tæerne altid er lukket af og beskyttet. Dermed er du fri for at tænke på om den lille spilops tæer bliver udsat, hvis de er udendørs og er så uheldige at sparke til noget eller skrabe fødderne lidt mod jorden. Mange tænker at børn skal have sandaler, som har en lukket hæl og front, men faktisk giver fronten ikke mere støtte, men mere en beskyttende effekt. Dermed er børnene sikret mod skader ved tæerne, når de er ude og lege. Det er den støtte som er i hælkappen, som skal gøre at de lukkede sandaler sidder behageligt omkring hælen. Derfor er det vigtigt, når du som forældre skal have et par nye sandaler til dit barn, at du kigger efter en sandal, som kan lukke godt omkring anklen og hælen på barnet, for at give god støtte og komfort.  

Køb lukkede sandaler online på SPORT24.DK 

Find de smarte og moderne lukkede sandaler på SPORT24.DK. Her har du mulighed for at finde mange forskellige modeller blandt mange kendte brands. Så hvis du er på udkig efter nye sandaler til hele familien til sommeren, er du havnet det rigtige sted. Bestil hurtigt og sikkert online. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Er du ikke medlem endnu, kan du nemt oprette en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Vi afsender din ordre efter blot 1-2 hverdage, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at træne i dine nye tights. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.