Luffer

5 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 5 af 5 produkter

Vælg luffer når kulden rigtig bider 

Der er ikke noget værre end kolde hænder om vinteren. Den der helt bidende frost, der sætter sig helt ude i fingerspidserne, så du ikke en gang kan betjene din telefon eller holde om cykelstyret. Nogle gange kan det endda blive så slemt, at et par normale vanter må give helt op. Men hvad gør man så? Der er faktisk en smart løsning til problemet: et par luffer!

Bruger din egen kropsvarme

Luffer kombinerer flere forskellige varmeteknologier i ét produkt. Det lækre yderstof er typisk vindafvisende, det bløde inderstof genererer en enorm mængde varme og din egen kropsvarme hjælper lufferne med at holde på varmen. Smart ikke? Et par luffer holder varmen enormt godt, hvilket også er grunden til, at de bliver brugt til rigtig kolde steder – og ikke bare en gåtur i 2-3 graders varme. Luffer kan nemlig modstå de helt slemme frostgrader, hvor normale vanter må give op.

Noget for enhver smag

Her på SPORT 24s webshop har vi et rigtig bredt udvalg af mange forskellige slags luffer. Der er luffer i alle prisklasser, alle designs og med et væld af spændende features, såsom Gore-Tex membraner og åndbare designs. Perfekt til skituren. Eller bare en rigtig råkold dag i Danmark.

Det store udvalg gør også, at du typisk kan finde et par luffer, der ikke bare holder dine hænder varme, men også passer perfekt ind i din egen, personlige stil. Det gør dig i stand til at købe et par luffer, der passer lige præcist til dig!

Hvis du hellere vil have lidt hands-on tid med dit nye par luffer, så kan du altid komme ind i din nærmeste SPORT 24 butik, hvor vores venlige personale altid vil være klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om luffer.

Vi ses!