UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Løbehandsker

39 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 39 produkter

Brug løbehandsker når temperaturen falder

Du behøver ikke lægge dit løb på hylden, når temperaturen falder. Med det rette udstyr kan du på trods af vejrskiftet stadig fortsætte med at løbe og dermed nyde dine løbeture. En af de ting du vil blive rigtig glad for, er et par løbehandsker. Dine løbehandskers primære opgave er at holde dine hænder varme og tørre, når du løber. Løber du langt eller meget, sveder du sandsynligvis om hænderne og kan derfor have stor glæde af et par løbehandsker med en god åndbarhed. Derfor er det vigtigt, at du finder det par, som er tilpasset dine betingelser. 

Derfor skal du bruge løbehandsker til dine hænder

Du har måske selv tænkt over, hvorfor dine hænder, fødder eller næse hurtigt bliver koldt, når du færdes udenfor om vinteren. Det skyldes ikke kun den kolde temperatur, men også fordi dine hænder tilhører den perifere del af din krop. Det vil sige, at når du er udenfor i kolde omgivelser, begynder din krop at temperaturregulerer og dermed nedsætter blodgennemstrømningen i dine yderste lemmer. Det gælder dine ører, næse, fødder og hænder. Kroppen reagerer ved at sende mindre blod ud i vores periferi. Dermed bliver varmen prioriteret til blandt andet organerne, hvorfor der sendes mindre varme ud til resten af kroppen. Så uanset om du tænker, at du sagtens kan løbe dig frem til varmen og dermed få varme hænder, eller hvis du tænker, at du kan løbe hurtigt for at få varmen med det samme, kan det altså være nødvendigt med et par løbehandsker for at holde hænderne varme.

Betjen nemt din mobiltelefon med løbehandsken 

Mange af de løbehandsker du kan finde hos os, er så smarte, at du også kan bruge din mobiltelefon selvom du har løbehandskerne på. Det bliver dermed meget lettere at betjene din telefon, mens du holder en lille pause. Dels slipper du for besværet med at skulle have dine løbehandsker af og på, dels slipper du for at lukke kulden ind. 

Køb løbehandsker i høj kvalitet online i dag 

Her på siden kan du se det store udvalg af løbehandsker i mange forskellige varianter. Uanset om du går efter tynde løbehandsker, løbehandsker med reflekser eller noget helt tredje, kan du helt sikkert finde en løbehandske som passer til dine behov. Hvis du mangler andet udstyr udover løbehandsker, kan du også finde smarte løbejakker, løbesko, løbetasker, løbebukser og meget mere. Alt sammen i rigtig høj kvalitet. Du kan allerede i dag købe løbehandsker på SPORT24.DK. Bestil hurtigt og sikkert din nye løbehandske og slip for kolde hænder gennem vinteren. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Opret en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.