HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Løbe tilbehør

26 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL/2XL
400 ml
500 ML
1,6L
36L
ONESIZE
KønVis liste
Kvinder
(24)
Mænd
(24)
Drenge
(12)
Piger
(12)
Pris
DKK 20
DKK 700
MærkerVis liste
2XU
(1)
Craft
(2)
Endurance
(5)
Fusion
(1)
MIIEGO
(5)
MIISPORT
(1)
Nike
(3)
SALOMON
(2)
Salzmann
(6)
FarverVis liste
Blå
(2)
Grå
(1)
Gul
(9)
Hvid
(1)
Pink
(1)
Sort
(11)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(4)
Sortering
42%
Endurance Warrington Løbepandebånd
Endurance
DKK 130
DKK 75
50%
Endurance Mathis Halsedisse
Endurance
DKK 150
DKK 75
50%
Salzmann LED Slap Wrap Refleks
Salzmann
DKK 150
DKK 75
50%
Endurance Mathis Halsedisse
Endurance
DKK 150
DKK 75
42%
Endurance Marlin Løbepandebånd
Endurance
DKK 120
DKK 70
38%
2XU Striped Kompressionslægbind
2XU
DKK 400
DKK 250
Bæredygtighed
MIIEGO MiiLiquid 500ml
MIISPORT
DKK 140
20%
Craft Armvarmere
Craft
DKK 300
DKK 240
20%Bæredygtighed
Craft Lumen Armvarmere
Craft
DKK 400
DKK 320
50%
Endurance Diffic 120 LED Pandelampe
Endurance
DKK 300
DKK 150
50%
Salzmann LED Armband Hanger
Salzmann
DKK 100
DKK 50
50%
Salzmann Reflector 4 LEDs All Purpose
Salzmann
DKK 100
DKK 50
50%
Salzmann Reflective Band 2 pcs.
Salzmann
DKK 80
DKK 40
FUSION C3 Armvarmere
Fusion
DKK 300
Viser 26 af 26 produkter

Pift dit løb op med det rigtige løbetilbehør

Med det rigtige løbetilbehør kan du gøre løbetræningen endnu mere spændende og interessant. Løbesporten er nemlig mere end blot løbesko og løbetøj. Dét at løbe handler også om de mange små detaljer, der tilsammen gør en stor positiv forskel for din løbeoplevelse. Her på siden finder du masser af forskelligt løbetilbehør, som på den ene eller anden måde er med til at booste dit udbytte af løbetræningen.

Gør din løbetræning målbar med smart tilbehør

For at krydre din løbetræning findes der løbetilbehør, som gør det nemt at måle og registrere dine træningspas. En smart, lille sensor, der kan puttes i (eller på) skoen, kan nemlig give dig alle informationer om f.eks. den tilbagelagte distance, gennemsnitshastighed og topfart. Med den slags løbetilbehør får du nemt et forbløffende godt overblik over din træning - som helt sikkert kan være med til at motivere dig endnu mere. Derudover kan informationerne fra løbetilbehøret hjælpe dig med at vurdere, hvornår det er på tide at skifte dine gamle løbesko ud med et par nye. En tommelfingerregel siger, at du kan løbe ca. 1.000 km i dine sko, inden støddæmpningen er slidt ned. Dét tal kan være svært at holde styr på, men med løbetilbehør, der registrerer din samlede træningsmængde, er det intet problem at få skiftet løbesko i passende tid, inden du risikerer at blive ramt af en ubehagelig skade under løbetræningen.

At løbe med det rigtige tilbehør giver dig større sikkerhed

I den mørke tid kan det rigtige løbetilbehør redde dit liv. Når mørket falder på, er du nærmest usynlig for bilister, hvis du ikke er iført én eller anden form for refleksudstyr. At være iklædt en refleksvest er én af de mest effektive værn mod at blive overset i trafikken - og dét kan redde dit liv! En refleksvest er derfor også anset som en klassisk del af en løbetilbehøret. Refleksveste er typisk fremstillet i et let materiale med en klar signalfarve og forsynet med meget kraftige reflekser, som reflekterer lyset fra bilernes forlygter - så du "lyser op" i mørket og derfor er nem at se, når du løber rundt på gader og stræder.

Herudover vil andet løbetilbehør, som eksempelvis en pandelampe, også kunne gøre dig både synlig for dine medtrafikanter og samtidig lyse op foran dine fødder, så du hele tiden ved, hvor du træder - og ikke så let risikerer at snuble i mørket.

Under produktkategorien løbetilbehør hører også refleksarmbånd, som spændes på armen med velcro. Denne type løbetilbehør er ofte fremstillet med både en kraftig refleks samt små diodelamper, som blinker tydeligt i mørket.

Find dit løbetilbehør hos SPORT 24

Løbetilbehør dækker med andre ord over en bred vifte af forskelligt grej, som gør træningen sjovere, mere målrettet og mere trafiksikker at dyrke. Her på SPORT24.DK finder du altid en masse lækkert løbetilbehør til både motionisten og den mere seriøse løbeentusiast. Husk at du med relativt få penge kan give din løbetræning et kraftigt boost med det helt rigtige løbetilbehør - så tjek løbetilbehøret her på siden og giv den mere gas med løbetræningen, hele året!