UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  Endurance Cave Ultra Thin Armband For I-Phone
  Endurance Endurance Cave Ultra Thin Armband For I-Phone
  200 DKK 100 DKK
 2. 50%
  Endurance Dee backpack W/1,0 L Bladder
  Endurance Endurance Dee backpack W/1,0 L Bladder
  500 DKK 250 DKK
 3. 50%
  Endurance Goron Ultra Thin Bæltetaske
  Endurance Endurance Goron Ultra Thin Bæltetaske
  200 DKK 100 DKK
 4. 38%
  Karrimor Raid 5 Bæltetaske
  Karrimor Karrimor Raid 5 Bæltetaske
  400 DKK 250 DKK
 5. Nike Slim Løbebæltetaske
  Nike Nike Slim Løbebæltetaske
  280 DKK
 6. 38%
  Karrimor Raid 2 Bæltetaske
  Karrimor Karrimor Raid 2 Bæltetaske
  200 DKK 125 DKK

Løbeudstyr

(101 produkter)

Lækkert løbeudstyr gør din løbeoplevelse bedre

Med det rette løbeudstyr kan du booste din løbeoplevelse og få det maksimale ud af dine anstrengelser. Udstyr til løb er nemlig meget mere end dit tøj og dine sko - som løbeentusiast er der uendelige muligheder for at peppe din løbetræning op med masser af sejt grej. Find det lækre udstyr til løb lige her på siden og få den bedste løbeoplevelse.

Dit løbeudstyr gør træningen mere spændende

Løbeudstyr er smarte og praktiske gadgets, som gør din løbetræning mere interessant, mere sikker eller simpelthen mere effektiv. For eksempel finder du smart løbeudstyr, der gør dig mere synlig i trafikken, når mørket falder på, eller som giver beskyttelse mod solens skarpe lys og skadelige stråler. Du finder også udstyr til din løbetræning, der hjælper med at registrere dine træningsdata og som guider dig til en sund, effektiv og spændende træning med nedsat risiko for skader.

Løbeudstyr der giver mulighed for praktisk opbevaring

I kategorien løbeudstyr finder du desuden smarte opbevaringsløsninger, der er uundværlige, når du har brug for at medbringe væske, energigel eller din telefon - samt andre praktiske småting på løbeturen. Uanset om du er til væskebælte eller løberygsæk, bør du stille store krav til både komfort og pasform. For at læse mere om det enkelte produkt, kan du klikke på varens produktbeskrivelse og lære mere.

SPORT 24 tilbyder løbeudstyr i topkvalitet

På SPORT24.DK og i de mange fysiske SPORT 24 butikker finder du alt, hvad du skal bruge af lækkert løbeudstyr til din løbetræning. Det store sortiment er nøje udvalgt af SPORT 24's løbeeksperter, så du altid kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Giv din løbetræning et ekstra krydderi med et af de mange smarte produkter her på webshoppen. Bestil dit udstyr til løb allerede nu - så modtager du hurtigt og sikkert din bestilling.