SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Løbeveste

48 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 48 produkter

Lette og funktionelle løbeveste

Her på siden finder du lette og funktionelle løbeveste, der effektivt beskytter kroppens indre organer mod nedkøling, uden at armene bliver dækket til. Dét giver en suveræn bevægelsesfrihed og holder dig varm og komfortabel. På halvkølige dage er en løbevest derfor et godt alternativ til en klassisk jakke. Hos SPORT 24 finder du modeller i høj kvalitet til både damer, herrer og børn.

Kombiner vindbeskyttelse og bevægelsesfrihed med en løbevest

Med en løbevest i god kvalitet har du muligheden for at kombinere optimal vindbeskyttelse på overkroppen med maksimal bevægelsesfrihed. En god løbevest er nemlig fremstillet i lette materialer og designet med en pasform, der tillader et naturligt bevægelsesmønster med arme og overkrop. Typisk er en løbevest designet med en beskyttende krave og gennemgående lynlås på fronten. Derudover vil du ofte finde en enkelt eller to praktiske lommer til sikker opbevaring af dine små værdigenstande som eksempelvis nøgler.

Få styr på kropstemperaturen og præster bedre

De løbeveste du finder hos SPORT 24, er fremstillet i lette og lækre kvaliteter, så du får den bedste oplevelse under løbetræningen. Særligt i overgangsperioderne omkring forår og efterår er de smarte veste til løb det oplagte valg, når du skal klædes optimalt på. Det handler nemlig i høj grad om at finde balancen mellem at fryse og blive for varm på løbeturen. Når du har styr på kropstemperaturen, præsterer du typisk bedre på løbeturen, hvilket øger træningens effektivitet og giver dig mulighed for at booste din løbeform.

Hurtig levering og løbeveste i topkvalitet

Når du handler online på SPORT24.DK, er du altså garanteret produkter i topkvalitet, som positivt vil påvirke din løbetræning. Derudover får du en lynhurtig levering af dine varer - allerede indenfor kun 1-2 hverdage modtager du nemlig din pakke, så du kan starte træningen med din nye løbevest. Skulle du fortryde din handel her på webshoppen, har du 365 dages fuld returret, hvor du enten kan sende dine varer retur eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder i hele landet.