HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Løbebukser

19 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
38
42
116
128
140
152
164
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
KønVis liste
Kvinder
(6)
Mænd
(11)
Drenge
(2)
Piger
(2)
Pris
DKK 250
DKK 750
MærkerVis liste
Endurance
(5)
Fusion
(7)
New Balance
(1)
Nike
(3)
VIRTUS
(3)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grå
(3)
Grøn
(3)
Hvid
(1)
Sort
(11)
Navy
(2)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Miljøvenlig produktion
(6)
Mindre Kemi
(7)
Sortering
Viser 19 af 19 produkter

Bliv klar til blæsende dage med lette løbebukser

Løse løbebukser er lette og giver dig god beskyttelse mod vinden, når du løber på blæsende dage. Her i kategorien finder du et godt udvalg af velsiddende og lette løbebukser, der er det perfekte valg til dig, der ikke ønsker at løbe i tights under løbetræningen.

Løbebukser til forskellige årstider

Selvom alle løbebukserne er lette og løse, er der alligevel vigtige forskelle, der er afgørende for, hvilken årstid de egner sig bedst til. De helt tynde modeller er fremstillet i ét lag, så de ikke bliver for varme, men stadig yder optimal beskyttelse mod vinden. Denne type løbebukser er det oplagte valg til efterår og forår, hvor det ofte er blæsende og temperaturen indbyder til lange bukser. Der findes også forede løbebukser, der er designet til vinterbrug. Begge typer løbebukser er så tilpas løse, at du kan have lange underbukser under, når du løber på ekstra kolde dage. Klikker du på modellerne her i kategorien, kan du læse mere om de enkelte løbebukser, så du kan vælge det helt rigtige par.

Vælg fra markedets bedste løbemærker

Både i de fysiske SPORT 24 butikker og her på webshoppen, kan du købe lækre løbebukser fra en række af markedets bedste løbemærker. Modellerne er lette, funktionelle og velsiddende, hvilket sikrer en optimal løbekomfort fra start til mål. Hos SPORT 24 har du 365 dages returret og du kan vælge enten at sende dine varer retur til webshoppen eller bytte i din nærmeste SPORT 24 butik. Husk i øvrigt at du som VIP-medlem får fri fragt - og det er gratis at blive medlem.