✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. hummel Dawn Seamless High Waist Træningstights Dame
  hummel hummel Dawn Seamless High Waist Træningstights Dame
  300 DKK
 2. 33%
  Under Armour Tech 2.0 Trænings T-shirt Herre
  Under Armour Under Armour Tech 2.0 Trænings T-shirt Herre
  300 DKK 200 DKK
 3. 33%
  Under Armour Tech 2.0 Trænings T-shirt Herre
  Under Armour Under Armour Tech 2.0 Trænings T-shirt Herre
  300 DKK 200 DKK
 4. Liiteguard Pro Tech Strømper
  Liiteguard Liiteguard Pro Tech Strømper
  250 DKK
 5. 43%
  Under Armour Launch SW 7" Løbeshorts Herre
  Under Armour Under Armour Launch SW 7" Løbeshorts Herre
  350 DKK 200 DKK
 6. Liiteguard Pro Tech Strømper
  Liiteguard Liiteguard Pro Tech Strømper
  250 DKK

Løbetøj

(1070 produkter)

Løbetøj til alle sæsoner

Løbetøj er funktionel beklædning, der giver dig den helt rigtige komfort på løbeturen - uanset hvilken sæson løbetræningen foregår i. Det er nemlig vigtigt, at du hverken får det for varmt eller koldt, da dette kan have stor negativ indflydelse på din træningspræstation. Hos SPORT 24 finder du et stort udvalg af lækkert og funktionelt løbetøj til hele familien, så du kan præstere på højeste niveau - hver gang.

Klæd dig smart på til løbeturen

For at få mest muligt ud af dit løbetøj, er det en god idé at anvende det klassiske 3-lags princip. På den måde bliver du klædt optimalt på og kan bruge løbetøjet i flere sæsoner henover året. På en kold vinterdag er det smart med et tætsiddende og svedtransporterende basislag inderst, et varmende mellemlag samt en vindtæt løbejakke yderst. Tre dele som nemt kan kombineres anderledes eller anvendes hver for sig på varmere dage. Mellemlaget kan eksempelvis sagtens anvendes som dit yderste lag på knap så kolde dage med mindre vind. Se også vores udvalg af lækre vinterløbetights.

Lette og funktionelle materialer

Løbetøj skal være behageligt at have på og det skal tilbyde en forbedret løbekomfort. Derfor er løbetøj fremstillet i lette, syntetiske materialer, der lader kroppen ånde og effektivt hjælper med at lede sveden væk fra huden. Det skal desuden være hurtigttørrende, så du holdes tør og bevarer en følelse af lethed under løbeturen. Strækbare materialer og anatomisk korrekte designs er også en fordel, da det giver dig langt større bevægelsesfrihed, så du ikke bliver hæmmet under træningen.

Forskel på løbetøj til kvinder og mænd

For at opnå den bedste pasform og komfort, når du løber, er det vigtigt at vælge noget løbetøj, som passer perfekt. Derfor anbefales du at vælge løbetøj, der er designet med en kønsspecifik pasform. Mænd og kvinder har som bekendt forskellig anatomi, hvilket betyder, at der er stor forskel på, hvor man som mand og kvinde er smal eller bred. Løbetøj til kvinder er derfor designet med fokus på de kvindelige former, så løbetøjet får den helt rigtige, tætsiddende pasform. Løbetøjets funktionalitet kommer også mere til sin ret, når det sidder tæt til kroppen, ligesom det giver dig en smart, sporty stil.

Få ny inspiration til din løbetræning her!

Bliv inspireret - køb dit nye løbetøj hos SPORT 24

Løbetøjet skal være inspirerende og give dig en fornemmelse af at være 100% klar til din næste toppræstation - uanset hvilket niveau du løber på. Tjek SPORT24.DK eller besøg en af de mange fysiske butikker og løb afsted i det bedste løbetøj fra top til tå!

 

Se udvalget af reflekser til børn.