✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. New Balance 680 V6 Løbesko Herre
  New Balance New Balance 680 V6 Løbesko Herre
  1.000 DKK 600 DKK
 2. Salomon XA Elevate GTX Tail Løbesko
  SALOMON Salomon XA Elevate GTX Tail Løbesko
  1.300 DKK 650 DKK
 3. Salomon Alphacross Blast GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon Alphacross Blast GTX Trail Løbesko Herre
  1.000 DKK 800 DKK
 4. New Balance Synact Løbesko Dame
  New Balance New Balance Synact Løbesko Dame
  1.000 DKK 700 DKK
 5. New Balance 680 V6 Løbesko Dame
  New Balance New Balance 680 V6 Løbesko Dame
  1.000 DKK 600 DKK
 6. Salomon Supercross GTX Trail Løbesko Herre
  SALOMON Salomon Supercross GTX Trail Løbesko Herre
  1.200 DKK 650 DKK

Løbesko

(385 produkter)

Løbeskoene på og ud ad døren

Et par gode løbesko er for mange mennesker nøglen til at komme ud og få brugt kroppen fysisk og få tømt hovedet, så batterierne kan blive ladet op. Løb rangerer således blandt de mest populære sportsgrene, når vi danskere dyrker sport. Som løber får du nemlig masser af frihed og fleksibilitet. Du er nemlig ikke underlagt bestemte træningstider, som du skal indordne dig under. Snør løbeskoene når du har tid og lyst - og start træningen, så snart du er ude af døren. Hos SPORT 24 finder du et kæmpe udvalg af lækre løbesko, så du kan kickstarte dit løbeliv og mærke friheden.

Styrk både krop og sind

Uanset i hvilken retning dine løbemål og ambitioner peger, er et par gode løbesko vigtige. Det er nemlig dine løbesko, der er dit vigtigste redskab - hvad enten du løber maraton eller en kort tur rundt i parken. Dine løbesko skal sidde behageligt og beskytte dig mod ærgerlige løbeskader, så du kan koncentrere dig om træningen og få styrket både krop og sind. Løbeskoene gør det ikke alene, men de er det første seriøse skridt mod et godt løbeliv.

En bred vifte af løbesko til hele familien

Her på siden finder du et spændende sortiment af løbesko til hele familien. Uanset om du er neutral løber eller skal have løbesko med pronationsstøtte, tilbyder SPORT 24 et varieret udvalg af modeller fra markedets førende løbemærker. Kvaliteten er således helt i top og klikker du på de forskellige løbesko, finder du beskrivelsen af den enkelte model, så du får valgt den helt rigtige. For at undgå skader, er det nemlig vigtigt, at dine løbesko giver dig den rette støtte og støddæmpning. I sortimentet finder du også trail løbesko, som er ideelle til dig, der elsker at løbe i skoven og give den gas i ujævnt og kuperet terræn.

Køb Nike løbesko til drenge og piger her!

Fri fragt som VIP-medlem

Bestil dine nye løbesko på SPORT24.DK med det samme og modtag dem om 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme ud på din næste - eller første - løbetur. Husk at du har 365 dages bytteret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over. Som VIP-medlem er fragten ovenikøbet gratis. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det lige her - det er også gratis!

Hvis du ønsker ny inspiration til sjov og effektiv løbetræning, kan du besøge SPORT 24's spændende løbeunivers, hvor du kan finde alt om løbetræning - heriblandt masser af interessante blogindlæg og videoguides samt lækkert løbeudstyr, løbesko og løbetøj i topkvalitet.

Se vores udvalg af Nike Zoom modeller her.