NY TILBUDSAVIS | Find de mange, skarpe tilbud her >
Liiteguard

Liiteguard

46 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 46 produkter

Liiteguard

Firmaet Liiteguard opstod efter et møde mellem en tidligere professionel fodboldspiller og en sportsfysioterapeut. Begge med indgående kendskab til fodboldverden og de frustrerende skader der for rigtig mange fodboldspillere desværre følger med livet på banen. Sammen har de udviklet fodboldstrømper og benskinner, der både beskytter dig og optimerer din præstationsevne.

Liiteguard vil hjælpe fodboldspillere

Som fodboldspiller er en skade det værste der kan ske – i værste fald kan en skade sætte en stopper for fodboldkarrieren. Liiteguards ambition er derfor at skabe produkter, der kan hjælpe fodboldspillere på alle niveauer til at kunne dyrke deres sport, uden at blive stoppet på grund af skader. Missionen med Liiteguards produkter er at afhjælpe de mest hyppige skadesproblemer der kan opstå under hård og intens fodboldtræning.

Unikke benskinner fra Liiteguard

Med Liiteguard Performancesættet får du både kompressionssokker og unikke formbare benskinner. Kompression øger blodcirkulationen, hvilket nedsætter risikoen for kramper og ømme lægge samt øger restitutionshastigheden. Sokkerne er desuden yderst svedtransporterende og forsynet med ekstra beskyttelse ved akillessenen. Derudover er de designet med en skridsikker sål, så fødderne ikke glider rundt i støvlerne. De medfølgende benskinner er helt unikke, da de bliver formet individuelt efter dine ben. Pasformen er således helt i top og du kan klippe benskinnerne til i den ønskede størrelse.

Gør som nogle af Danmarks bedste

Liiteguard Performancesættet er udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks bedste fodboldspillere og bliver blandt andet brugt af spillere som Jakob Poulsen, Danny Olsen, Andre Rømer, Morten Bech og Mikkel Andersen. Hop med på vognen og form dine egne unikke benskinner med Liiteguard – du vil ikke fortryde det!