Whistler vinterjakker til kvinder

35 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 35 produkter

Whistler vinterjakker til familien

Når familien skal have opdateret vintergarderoben med nye vinterjakker, er Whistler et god bud. Her får du vinterjakker til en billig pris, høj funktionalitet og god pasform. Whistler vinterjakker tilbyder lækre kvaliteter, mange smarte detaljer og komfort til vintermånederne. I denne kategori finder du vinterjakker fra Whistler til børn og voksne.

Funktionelle detaljer i sporty look

Når du ønsker et mix af mode og funktionalitet, er Whistler et udmærket mærkevalg til din vinterjakke. Whistler vinterjakker er gennemtænkte, når det gælder dekorative og funktionelle detaljer og teknologier. Du er garanteret:

  • Pasform
  • Komfort
  • Bevægelsesfrihed
  • Beskyttelse mod vejret
  • Sporty look

Uanset, om jakken er til børn eller voksne, er pasformen altid behagelig. Jakkerne er designet til at give den bedste bevægelsesfrihed, når du og/eller dine børn færdes udendørs. Der er masser af plads til hverdagsaktiviteter, let motion og leg. Legen kan vare længe takket være de beskyttende materialer, der gerne både er vindtæt og vandafvisende/vandtætte.

Se udvalget af børne vinterjakker

Køb Whistler vinterjakker hos SPORT 24

Hos SPORT 24 kan du altid finde et godt udvalg af Whistler vinterjakker. Vinterjakkerne fra Whistler har mange egenskaber og funktioner, som sørger for, at din krop har det så komfortabelt som muligt. Bemærk, at flere af modellerne fås i flere forskellige farver, og husk at varer købt her på webshoppen, uden problemer, kan byttes ude i en af vores mange SPORT 24 butikker.