☂ Regnvejr? Se de nye gummistøvler fra bl.a. Helly Hansen og hummel lige HER ☂

Dunjakker til kvinder

23 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36
38
40
42
44
48
XS
S
M
L
XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(23)
Mænd
(27)
Drenge
(3)
Piger
(5)
Pris
DKK 600
DKK 3,200
MærkerVis liste
CMP
(1)
Columbia
(2)
Helly Hansen
(2)
Nike
(1)
Peak Performance
(8)
The North Face
(8)
Whistler
(1)
FarverVis liste
Brun
(1)
Grøn
(1)
Gul
(1)
Hvid
(1)
Lilla
(1)
Pink
(1)
Rød
(1)
Sort
(17)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Mindre Kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
38%
Columbia Icy Heights II Parka Dunjakke Dame
Columbia
DKK 1,600
DKK 1,000
38%
Columbia Icy Heights II Parka Dunjakke Dame
Columbia
DKK 1,600
DKK 1,000
50%
Helly Hansen Verglas Insulator Dun Vinterjakke Dame
Helly Hansen
DKK 2,400
DKK 1,200
27%
Peak Performance Frost Down Hood Dunjakke Dame
Peak Performance
DKK 2,200
DKK 1,600
27%
Peak Performance Frost Down Hood Dunjakke Dame
Peak Performance
DKK 2,200
DKK 1,600
26%Bæredygtighed
Peak Performance Moment Dunvest Dame
Peak Performance
DKK 1,900
DKK 1,400
22%
Helly Hansen Aden Parka Dunjakke Dame
Helly Hansen
DKK 2,300
DKK 1,800
28%
The North Face Stretch Dunjakke Dame
The North Face
DKK 1,800
DKK 1,300
50%
Whistler Saka Dunjakke Dame
Whistler
DKK 1,200
DKK 600
Viser 23 af 23 produkter

Stort udvalg af dunjakker til damer

Velkommen til kategorien Dunjakker til damer. Du er helt sikkert landet her, fordi du mangler en komfortabel, smart og lun jakke til vinteren. Vi kan stolt præsentere dig for et stort og alsidigt udvalg af dunjakker til damer. God fornøjelse med din shopping.

Dunjakker til damer er bare smarte

Dunjakker til damer har været fremme i modeverden i mange år, og det er der en soleklar grund til: Dunjakker ér bare smarte! Både funktionelt og designmæssigt. Vælger du en dame dunjakke som vinterjakke, er du altid garanteret et sporty look og masser af komfort. Dunjakker til damer er kendetegnet ved de markante syninger, der er gennemgående på ydersiden. Dette design giver visuelt en god pasform, da din silhuet bliver fordelagtigt fremhævet. Samtidigt bidrager syningerne også til en høj fleksibilitet i jakken, som giver dig rig mulighed for at dyrke et aktivt udeliv.

Find den optimale dunjakke til damer

Alle kvinder kan have stor glæde af en dunjakke, hvis jakken sidder optimalt og yder den optimale funktion. Du kan finde dame dunjakker i flere prisklasser, og pris og kvalitet hænger naturligvis sammen. Generelt er der dog nogle punkter, du kan holde øje med, når du shopper dunjakker til damer, for at sikre dig, at du altid får størst gavn af jakkerne. Din nye dunjakke skal gerne være:

  • Åndbar
  • Vindtæt
  • Varmeisolerende
  • Vandafvisende

Opfylder dunjakkerne ovenstående punkter, er du godt på vej til et succesfuldt køb, som vil blive hyppigt brugt i hele vinterperioden. Der er naturligvis også andre faktorer, som kan bidrage til komforten i dunjakker, og de er typisk helt naturligt at finde i samtlige dunjakker hos SPORT 24. Når du dyrker et aktivt udendørsliv, er dunjakker til damer altid et oplagt valg som vinterjakke. Du får en let, mobil og varmeisolerende jakke, som giver dig optimal bevægelsesfrihed til at lave lige nøjagtig det, du har lyst til.

Lynhurtig levering når vinteren kommer

Det danske vejr er lunefuldt. Fra den ene dag til den anden kan behovet for en dunjakke melde sig. Bestiller du din nye dunjakke hos SPORT 24, er du garanteret lynhurtig levering, så du inden for 1-2 hverdage kan tage din nye dunjakke i brug, når vinteren banker på. Har du spørgsmål til de mange dame dunjakker, du finder på SPORT24.DK, skal du blot gribe telefonen og ringe til vores kundeservice. Vi kender alle vores produkter og kan hurtigt give dig svar på dine spørgsmål. Prøv også et udvalg af dunjakker i din lokale SPORT 24, når vintersæsonen nærmer sig. Vores sælgere guider dig til at vælge den bedste model til dig.