Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret - Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 36%
  Salomon Pioneer Custom Air Skihjelm
  SALOMON Salomon Pioneer Custom Air Skihjelm
  1.100 DKK 700 DKK
 2. Peak Performance Vertical Rygsæk
  Peak Performance Peak Performance Vertical Rygsæk
  1.200 DKK
 3. 43%
  Whistler WS6000 Skibriller
  Whistler Whistler WS6000 Skibriller
  700 DKK 400 DKK
 4. 31%
  Salomon Sense Access Skibriller Dame
  SALOMON Salomon Sense Access Skibriller Dame
  800 DKK 550 DKK
 5. Salomon Extend Max Skistøvletaske
  SALOMON Salomon Extend Max Skistøvletaske
  500 DKK
 6. 23%
  Oakley O2 XM Skibriller
  Oakley Oakley O2 XM Skibriller
  650 DKK 500 DKK

Skiudstyr til kvinder

(42 produkter)

Skiudstyret er altafgørende for en god skiferie

Danskerne er vilde med at stå på ski, og det bliver kun mere populært år for år. Skiferier er fantastiske på mange måder, men det er også en ferieform, hvor du udfordres af naturens stejle bjerge og vejrforhold, derfor skal skiudstyret altid være 100% i orden. Så hvis du netop har bestilt din første skitur, eller hvis dit skiudstyr trænger til en udskiftning, så har vi samlet det skiudstyr til damer, du skal bruge for at få en god oplevelse på pisterne.

Skiudstyr til damer - det skal du vide

Det kan blive en rigtig øv-oplevelse, hvis du kommer afsted på skitur uden det rigtige skitøj eller udstyr. Hos SPORT 24 har vi gjort det nemt for dig at blive klar til at erobre pisterne. Når du vælger skiudstyr til kvinder, så er der flere forhold, du skal være opmærksom på. Skiløb er super sjovt, men det er også en krævende sport, hvor det er altafgørende at beskytte sig mod skader. Derfor er sikkerhed den altoverskyggende faktor, når du skal vælge skiudstyr til damer. Udover sikkerhed, skal du også kunne holde en fornuftig temperatur og føle dig godt tilpas, selvom du er på løjperne mange timer i træk. Derfor skal udstyret selvfølgelig altid sikre, at du føler dig komfortabel og godt tilpas.

3 must-haves til skiferien

Hvis det er første gang, du skal på skiferie, så hjælper vi dig her, med hvad du skal vælge fra vores sortiment af skiudstyr til damer. Vi giver dig her de 3 vigtigste items til skiferien:

 • Skihjelm
  Skihjelmen er selvfølgelig vigtig, da den beskytter dit hoved under sammenstød eller styrt på pisten. Vores udvalg af skihjelme har stort fokus på komfort med høj åndbarhed og blød foring.
 • Goggles (skibriller)
  Udsynet på pisten er altafgørende for et sikkert og behageligt skiløb. Skibrillen giver dig det optimale udsyn ved skiftende vejrforhold.
 • Rygskjold
  Et rygskjold beskytter din ryg ved styrt. Vores udvalg af rygskjold er designet i et åndbart og fleksibelt materiale, og så tillader det, at du kan bevæge dig frit under skiløb.

Find skiudstyr til damer hos SPORT 24

Vi har udvalgt alt det bedste skiudstyr til damer lige her på siden, hvor vi har særligt fokus på komfort og sikkerhed. Når du bestiller online, får du altid levering inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt har dine varer ved hånden. Vores kundeservice står altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning om skiudstyr til damer. Hvis du har været så uheldig at bestille en forkert vare, så har vi gjort det nemt at returnere med 365 dages returret og en vedlagt returlabel i pakken. Du har selvfølgelig også mulighed for at returnere dine varer i vores SPORT 24 butikker.