UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Trøjer & bluser til kvinder

362 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 362 produkter

Skal den gamle yndlingstrøje skiftes ud?

Er det på tide at forny garderoben med en ny trøje eller bluse? Vi har nok alle sammen en særlig favorittrøje til forskellige anledninger, som ligger klar i skabet. Det sker dog, at den er smidt til vask og så opstår problemet i forhold til, hvad du så skal have på. Endnu værre er det naturligvis, når din yndlingstrøje er blevet så slidt, at du må sige helt farvel til den. Det kan være smerteligt og hos SPORT 24 forstår vi dig fuldt ud, hvis du ikke har lyst til at drøne ud og erstatte din gode gamle trøje med en ny lige med det samme. Måske der skal gå lidt tid, inden du er helt klar til din nye trøje. Eftersom du læser dette, er du dog godt på vej og sandsynligvis er du tættere på at være klar, end du selv ved.

Ny trøje – ny start

Vi kan nok ikke finde en præcis kopi af din gamle trøje, men hvem vil også have en kopi? Den gamle trøje kan alligevel ikke erstattes 1:1 - og det skal den heller ikke. Den næste trøje skal være en ny start og emme af fremtid og love masser af nye gode minder, så den en dag opnår samme prædikat som den gamle, nemlig yndlingstrøje. Det er en naturlig cyklus og hver trøje har sin æra inden en ny epoke begynder.

Stort udvalg af trøjer og bluser

At købe en ny yndlingstrøje kræver tid og forberedelse. Her på SPORT24.DK har du masser af tid og mulighed for at fordybe dig grundigt, inden du foretager dit valg af trøje eller bluse. Det skal føles rigtigt og med det store udvalg her på siden, er der gode muligheder for at finde et match, som du aldrig vil fortryde. For at gøre processen med at finde en ny trøje nemmere, har du mulighed for at benytte de forskellige filtre i toppen af siden. Det sikrer, at du på en let og overskuelig måde kan indsnævre udvalget af trøjer ud fra dine præferencer.

Se udvalget af adidas bluser til børn.

Mange muligheder og valget er dit

Har du endnu ikke bestemt dig for, hvilken type trøje du helt præcist søger? Om det skal være en langærmet trøje eller måske en trøje med lynlås? Her på siden finder du vores udvalg af trøjer med lange ærmer og blandt dem finder du også en del med gennemgående lynlås på fronten. Nogle modeller er med lommer, så du får praktisk opbevaring af dine småting og mulighed for at holde hænderne varme på en kølig dag. Andre er forsynet med ribkanter i bunden og ved håndleddene for at sikre en velsiddende pasform. Uanset om du søger en gul, hvid, grøn eller rød trøje er mulighederne mange - og valget er dit.

Se udvalget af hummel bluser til børn.

Nem og sikker nethandel med hurtig leveringk

Udover et stort og godt udvalg af lækre trøjer og bluser fra alle de kendte sportsmærker, tilbyder SPORT 24 hurtig og sikker nethandel. Du får således leveret din nye trøje efter blot 1-2 hverdage, så du hurtigt kan begynde at vænne dig til din nye stil. Skulle trøjen ikke passe eller fortryder du dit valg, har du 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.

Husk at du som klubmedlem blandt andet optjener bonus på dine køb samt får fri fragt og retur, når du handler online. Du kan nemt og hurtigt blive medlem og oprette dig lige her.