UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Boksning til kvinder

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Effektiv træningsform

Hvis du gerne vil optimere din sundhed og samtidig forny din træningsrutine, så kan du med fordel prøve boksning for damer. Boksning for damer er en effektiv træningsform, der træner hele kroppen. Du forbedrer nemlig både din styrke, udholdenhed og kondition, når du bokser. Hos SPORT 24 har vi udstyr til dig, der gerne vil prøve kræfter med boksning for damer, eller dig der bare mangler bokseudstyr i god kvalitet. Med lækkert bokseudstyr fra SPORT 24 bliver træningen sjovere. Så kan du få sved på panden uden at bekymre dig om andet end sandsækken eller din næste modstander.

Beskyt dine hænder til boksning for damer

Boksning for damer er en effektiv måde at træne på, men den er også forbundet med enkelte risici, såsom brud eller forstuvninger på hænderne. Derfor kan du med fordel anvende boksebandager, der reducerer risikoen for skader markant. Du bør også vælge de rigtige handsker, når du prøver kræfter med boksning for damer. Skal du træne i fitnesscenter, har du brug for sandsækhandsker. Hvis du skal bokse i klub, kan du nøjes med almindelige boksehandsker med ekstra polstring. Så er dine hænder godt beskyttet under hele boksetræningen.

Boksning for damer kræver sit udstyr

Du skal ikke kun passe på dine hænder med boksebandage. Du skal også sikre dig, at du kan bevæge dig uhæmmet, når du dyrker boksning for damer. Hos SPORT 24 har vi fodtøj, der er specielt egnet til boksning for damer.

Vores boksesko er:

  • Fremstillet i et let materiale, som giver et fast fit og god åndbarhed
  • Udstyret med luftpuder, der giver god støddæmpning
  • Riller i ydersålen, så du er sikret godt fodfæste og fleksibel afvikling
  • Designet med en let støttende hælkappe, så du undgår at vride om

Vores dameboksesko kan fås i flere forskellige farver.

Bevar dit smil med en tandbeskytter

Når du har styr på både handsker og fodtøj, så er du ved at være klar til at give den gas til boksning for damer. Du mangler bare en enkelt ting: Tandbeskytteren. Hos SPORT 24 har vi bløde tandbeskyttere, som kan tilpasses dit tandsæt, så de er komfortable at have på. Når du handler hos SPORT 24, får du altid hurtig levering efter 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret samt mulighed for at bytte i alle vores butikker.