☀ Bliv klædt på til sommervarmen - shop sommertøj og sandaler HER ☀

Mest populære produkter

 1. Nike H86 Metal Swoosh Cap
  Nike Nike H86 Metal Swoosh Cap
  190 DKK
 2. 48%
  Endurance 4 MM Yogamåtte
  Endurance Endurance 4 MM Yogamåtte
  230 DKK 120 DKK
 3. Endurance Athlecia Sharpness Printed Yogamåtte
  Endurance Athlecia Endurance Athlecia Sharpness Printed Yogamåtte
  300 DKK
 4. 47%
  Endurance Yoga NBR Måtte
  Endurance Endurance Yoga NBR Måtte
  375 DKK 200 DKK
 5. 50%
  Endurance Goron Ultra Thin Bæltetaske
  Endurance Endurance Goron Ultra Thin Bæltetaske
  200 DKK 100 DKK
 6. Nike Vapor Power Sportstaske
  Nike Nike Vapor Power Sportstaske
  330 DKK

Træningsudstyr til kvinder

(234 produkter)

Nem og effektiv træning med træningsudstyr til damer

Vi kender alle til fordelene ved at holde sig i form, og der er kommet øget fokus på, hvordan en aktiv livsstil kan bekæmpe livsstilsygdomme og give overskud. Men ville det ikke være skønt, hvis du kunne få en effektiv træning i dit eget hjem? Med vores udvalg af træningsudstyr til damer får du de bedste betingelser for at komme i gang med træningen. Med få gode træningsredskaber kan du træne lige så godt derhjemme som i centeret. Fordelene ved hjemmetræning er mange, f.eks. sparer du tid og penge, du kan selv vælge træningstidspunktet, du slipper for at dele omklædningsrum med andre og at vente på at træningsmaskinerne bliver ledige. Så kom godt i gang med din nye aktive livsstil med vores udvalg af træningsudstyr til damer.

Stort fokus på kvalitet og funktionalitet

Vores udvalg af træningsudstyr til damer er nøje udvalgt ud fra kvalitet og funktionalitet. Alt i sortimentet er moderne og aktuelt, så du kan være med på de nyeste tendenser inden for hjemmetræning og har de bedste betingelser for synlige resultater. Hos SPORT 24 vil vi gerne sikre, at alle kvinder oplever glæde og resultater under deres træning. Så gør dig selv den tjeneste at se vores udvalg af træningsudstyr til kvinder lige her.

4 gode investeringer til hjemmetræningen

Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal vælge blandt vores store udvalg indenfor træningsudstyr til damer. Det kan samtidig være en udfordring at finde hoved og hale i, hvilke øvelser du kan lave med det forskellige træningsudstyr. Vi har fire forslag til gode træningsredskaber, samt hvilke øvelser udstyret kan bruges til:

 • Kettlebell: Kettlebell swings, dødløft og squat med kombineret skulderpres.
 • Yogamåtte: Forskellige yoga-øvelser, planken, push ups og back extensions.
 • Elastik: Laterial raise, kickbacks, biceps curl og skulderpres.
 • Balancebold: Roll away, back extensions, pushups og crunch

Køb træningsudstyr til damer hos SPORT 24

Find træningsudstyr til damer her på siden, hvor vi har særligt fokus på udstyrets høje kvalitet og effektivitet. Når du bestiller online, får du altid fri fragt som VIP-medlem og levering inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt har dine varer ved hånden. Vores kundeservice står altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning. Hvis du har været så uheldig at bestille en forkert vare, så har vi gjort det nemt at returnere med 365 dages returret og en vedlagt returlabel i pakken.

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.