HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Yogatøj til kvinder

61 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
34
36
38
40
42
44
2XS/XS
XS
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL
XL/2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(61)
Mænd
(34)
Pris
DKK 125
DKK 700
MærkerVis liste
adidas
(3)
Athlecia
(9)
Endurance
(2)
Fusion
(2)
hummel
(7)
Kari Traa
(8)
Nike
(28)
Reebok
(2)
FarverVis liste
Blå
(7)
Brun
(1)
Grå
(4)
Grøn
(5)
Hvid
(3)
Lilla
(3)
Orange
(1)
Pink
(5)
Rød
(10)
Sort
(22)
Armygrøn
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(8)
Miljøvenlig produktion
(2)
Mindre Kemi
(2)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
29%Bæredygtighed
adidas All Me 3S Sports BH Dame
adidas
DKK 280
DKK 200
31%
Kari Traa Stine Træningstights Dame
Kari Traa
DKK 400
DKK 275
50%
Kari Traa Nora Singlet Dame
Kari Traa
DKK 250
DKK 125
50%
Kari Traa Kristina Tee Dame
Kari Traa
DKK 400
DKK 200
30%Bæredygtighed
adidas Engineered Tanktop Dame
adidas
DKK 250
DKK 175
30%
adidas Engineered Tanktop Dame
adidas
DKK 250
DKK 175
Viser 28 af 61 produkter

Føl dig fri og godt tilpas i yogatøj til damer

Yogatøj til damer dækker over et væld af lækkert træningstøj, der sikrer maksimal komfort under yogatræningen. Du skal føle dig fri og godt tilpas i yogatøj til damer, så du uden problemer kan strække dig, når du laver de afslappende og afstressende øvelser, som gør godt for både hoved og krop. Hos SPORT 24 finder du et stort og spændende udvalg af velsiddende og fantastisk skønt yogatøj til damer.

Skånsom motion med masser af fordele

Med yogatræning får du skånsom motion, der hjælper med at få kroppen i den rette balance, så du styrket kan møde hverdagens udfordringer med oprejst pande. Når du iført lækkert yogatøj til damer laver forskellige øvelser med fokus på åndedræt, balance, smidighed og styrke, får du større kropsbevidsthed, færre spændinger og mindre stress. Både krop og sind påvirkes positivt, så du kan føle dig mere rolig, afbalanceret og godt tilpas i din krop.

Spændende udvalg af yogatøj til kvinder

Der er ikke nogen regler for, hvilket træningstøj du skal bruge til yoga. Her på siden har vi dog samlet et godt og spændende sortiment af yogatøj til damer. Fælles for de forskellige modeller er, at de er fremstillet i bløde og fleksible materialer, der tillader en fri og naturlig bevægelighed. Det er nemlig vigtigt, at du ikke hæmmes under dine øvelser, men i stedet kan fokusere al din energi på at fordybe dig og finde din indre ro og balance. Derudover er det en fordel, hvis yogatøj til damer er let og funktionelt, så svedtransporten og åndbarheden er i top.

Hurtig levering og 365 dages returret

Her på webshoppen kan du købe nyt yogatøj til damer og lynhurtigt komme i gang med træningen. Vi leverer således dine varer efter blot 1-2 hverdage og giver dig 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i en fysisk SPORT 24 butik. Rigtig god fornøjelse med yogatræningen!

Besøg vores univers med hjemmetræning og find inspiration til at dyrke yoga derhjemme.