HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Træningsundertøj til kvinder

55 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
2XS/XS
XS
XS/S
S
S/M
M
M/L
L
L/XL
XL
XL/2XL
2XL
3XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(55)
Mænd
(26)
Drenge
(6)
Piger
(12)
Pris
DKK 60
DKK 680
MærkerVis liste
2XU
(2)
Athlecia
(3)
Endurance
(17)
hummel
(8)
JOHAUG
(9)
Kari Traa
(1)
Nike
(12)
Select
(1)
Vertical
(2)
FarverVis liste
Blå
(4)
Grå
(2)
Grøn
(1)
Gul
(1)
Hvid
(2)
Lilla
(5)
Pink
(2)
Rød
(5)
Sort
(27)
Lyserød
(5)
Bordeaux
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Nike Pro Tights Dame
Nike
DKK 350
50%
Endurance Megan Sports BH Dame
Endurance
DKK 300
DKK 150
50%
Endurance Megan Sports BH Dame
Endurance
DKK 300
DKK 150
50%
Endurance Malling Bra Dame
Endurance
DKK 400
DKK 200
50%
Endurance Megan Sports BH Dame
Endurance
DKK 300
DKK 150
Viser 28 af 55 produkter

Køb let og funktionelt træningsundertøj til damer

Komforten skal være helt i top, når du træner og ønsker at få maksimalt ud af dine anstrengelser. Derfor anbefaler vi, at du vælger let og funktionelt træningsundertøj til damer som dit inderst lag, når du klæder dig på til sveddryppende træning. Med det rette træningsundertøj inderst på kroppen kan du nemlig præstere bedre, da du holdes tør, komfortabel og fokuseret. Hos SPORT 24 er udvalget af træningsundertøj til damer stort og spændende, så du kan blive klædt optimalt på til din næste træningstime.

Stort og varieret udvalg af træningsundertøj til kvinder

Vores sortimentet af træningsundertøj til damer er stort og varieret, så hele kroppen kan blive klædt i lækkert træningstøj med gode funktionelle egenskaber. Du finder således forskellige undertrøjer, toppe og sports Bh'er til overkroppen, samt et godt udvalg af forskellige trusser og tights i forskellige længder. Alle modellerne er designet med en velsiddende pasform og fremstillet i lækre materialer, der sikrer maksimalt fokus på træningskomforten.

Tætsiddende pasform og masser af bevægelsesfrihed

Træningsundertøj til damer er udført i lette og fleksible materialer, der udmærker sig med sine funktionelle egenskaber, der effektivt hjælper med at lede sveden væk fra huden og samtidig tillader kroppen at ånde - også når træningsintensiteten er høj. Pasformen er tætsiddende, hvilket - sammen med de strækbare materialer - sørger for en overlegen bevægelsesfrihed og mobilitet, så du ikke hæmmes under træningen. Komforten er nemlig yderst vigtig, når du træner hårdt og arbejder fokuseret på at nå dine personlige mål.

Bestil på SPORT24.DK og kom hurtigt i gang med træningen

På SPORT24.DK leverer vi lynhurtigt dit træningsundertøj, så du efter blot 1-2 hverdage fra du bestiller, kan kaste dig over træningen med fornyet entusiasme. Vi giver dig 365 dages returret og bytter også gerne med et smil i vores fysiske butikker. Husk i øvrigt at du som VIP-medlem får fri fragt og retur. Rigtig god fornøjelse med dit nye træningsundertøj!