✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 63%
  Endurance Halen Seamless Trænings Mellemlag Dame
  Endurance Endurance Halen Seamless Trænings Mellemlag Dame
  400 DKK 200 DKK
  FØDSELSDAGS PRIS 150 DKK
 2. 45%
  Kari Traa Victoria Hættetrøje Dame
  Kari Traa Kari Traa Victoria Hættetrøje Dame
  550 DKK 300 DKK
 3. 63%
  Endurance Halen Seamless Trænings Mellemlag Dame
  Endurance Endurance Halen Seamless Trænings Mellemlag Dame
  400 DKK 200 DKK
  FØDSELSDAGS PRIS 150 DKK
 4. 36%
  Kari Traa Vilde Hættetrøje Dame
  Kari Traa Kari Traa Vilde Hættetrøje Dame
  550 DKK 350 DKK
 5. hummel Dawn Seamless Half Zip Træningstrøje Dame
  hummel hummel Dawn Seamless Half Zip Træningstrøje Dame
  400 DKK
 6. 50%
  Endurance Ascoli Piceno Seamless LS Dame
  Endurance Endurance Ascoli Piceno Seamless LS Dame
  400 DKK 200 DKK

Træningstrøjer og jakker til kvinder

(70 produkter)

Køb lækre træningstrøjer til damer online hos SPORT 24

En træningstrøje til damer kan være det helt rigtige valg på kølige træningsdage, hvor det ellers kan være svært at holde kroppen varm. Særligt når du træner udendørs, kan de langærmede træningstrøjer til damer hjælpe med at holde dig komfortabel og godt tilpas. Derudover er en lækker træningstrøje til damer yderst populær på turen til og fra træning i fitnesscenteret, ligesom det under opvarmningen kan være rigtig rart med et ekstra lag. På SPORT24.DK finder du altid et godt udvalg af både træningstrøjer og træningsjakker til damer, så komforten holdes i top både før, under og efter træningen.

Få høj komfort og et feminint træningslook

De smarte træningstrøjer du finder her på siden, tilbyder både en fremragende komfort og et flot, feminint træningslook. Vores træningstrøjer til damer er fremstillet i lette og funktionelle materialer, der - via gode åndbare og svedtransporterende egenskaber - effektivt hjælper med at holde kroppen tør og komfortabel. De langærmede træningstrøjer sørger desuden for at du holdes varm, når temperaturen er lav og du endnu ikke er varmet helt op inden træningen. Typisk er modellerne også bløde og fleksible, så din bevægelsesfrihed er i top.

Vindafvisende træningsjakker til damer

Sortimentet her på webshoppen byder foruden lækre træningstrøjer til damer også på skønne træningsjakker. Disse modeller er ofte en anelse tyndere og lettere. Derudover er de vindafvisende, så de fungerer perfekt som dit yderste lag, når du træner udendørs og skal beskyttes mod vinden. Nogle af modellerne er desuden designet med praktiske hætter, tætsluttende manchetter ved håndleddene eller tommelhuller i ærmeafslutningerne.

Vælg din yndlingsmodel og bestil på SPORT24.DK

Har du fundet en yndlingsmodel her på siden, kan du roligt bestille den online på SPORT24.DK. Vi leverer inden for 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret, hvor du naturligvis også kan bytte dine varer i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Husk at du som VIP-medlem hos SPORT 24 får fri fragt og retur, når du handler her på webshoppen. Hurtig og sikker nethandel - hver gang!