Spar 20% på ALT* i HELE webshoppen | *Tilbuddet gælder til og med mandag d. 1/6 og gælder ikke medlemsvarer, FUSION, elektronik og gavekort.

Mest populære produkter

 1. FUSION C3+ Korte Træningstights Dame
  Fusion FUSION C3+ Korte Træningstights Dame
  500 DKK
 2. 20%
  Nike Pro Flex 2in1 Træningsshorts Dame
  Nike Nike Pro Flex 2in1 Træningsshorts Dame
  300 DKK
  SPAR20 240 DKK
 3. 20%
  Nike Court Flex Shorts Dame
  Nike Nike Court Flex Shorts Dame
  400 DKK
  SPAR20 320 DKK
 4. 51%
  Columbia Titan Ultra II Løbeshorts Dame
  Columbia Columbia Titan Ultra II Løbeshorts Dame
  450 DKK 275 DKK
  SPAR20 220 DKK
 5. 20%
  ONLY PLAY Performance Loose Løbeshorts Dame
  ONLY PLAY ONLY PLAY Performance Loose Løbeshorts Dame
  280 DKK
  SPAR20 224 DKK
 6. 60%
  Kari Traa Marika Træningsshorts Dame
  Kari Traa Kari Traa Marika Træningsshorts Dame
  500 DKK 250 DKK
  SPAR20 200 DKK

Træningsshorts til kvinder

(29 produkter)

Spændende udvalg af træningsshorts til damer

Lækre træningsshorts til damer giver dig både et super smart træningslook og komfort i absolut topklasse, når du træner under varme forhold. Dine shorts skal både være lette, funktionelle og sikre maksimal bevægelsesfrihed - uanset om du hopper, løber, danser eller strækker dig. Her på webshoppen finder du et godt udvalg af træningsshorts til damer og sortimentet byder på både tætsiddende og løstsiddende modeller. Du kan vælge spraglede modeller der med flotte prints giver dig en flot og iøjnefaldende stil, eller du kan vælge ensfarvede shorts med et mere klassisk og afdæmpet look. Udvalget er stort og valget er dit.

Funktionelle materialer sikrer høj komfort

Uanset om du er til korte tights, løse shorts eller en kombination mellem de to typer, finder du altid et spændende udvalg af træningsshorts til damer hos SPORT 24. Alle modellerne er fremstillet i bløde og lette materialer med gode åndbare og svedtransporterende kvaliteter, så din træningskomfort bliver så god som mulig. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas under træningen, da det øger motivationen og gør det nemmere at for dig at nå dine mål.

Tights, shorts eller 2-in-1 modeller

Træningsshorts til damer kan som nævnt købes som tights i fleksible og tætsiddende materialer, der giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Herudover finder du naturligvis almindelige, løse shorts til dig, der ønsker et mere afslappet look i træningslokalet. Derudover kan du vælge en kombination af de to typer - nemlig 2-in-1 modeller. Disse modeller er designet med løse shorts yderst og integrerede indertights under. På den måde forenes fordelene ved de to typer træningsshorts, så du opnår den bedste komfort.

365 dages returret hos SPORT 24

Køb dine nye træningsshorts til damer online hos SPORT 24 og modtag dem efter kun 1-2 hverdage. Vi tilbyder 365 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb - selvfølgelig også med mulighed for at bytte i vores fysiske butikker. Rigtig god fornøjelse med dine nye træningsshorts til kvinder!