✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Shop efter kategori

Mest populære produkter

 1. FUSION C3+ Recharge Løbebukser Dame
  Fusion FUSION C3+ Recharge Løbebukser Dame
  750 DKK
 2. 50%
  Endurance Tengah Træningsbukser Dame
  Endurance Endurance Tengah Træningsbukser Dame
  500 DKK 250 DKK
 3. Puma Active Woven Træningsbukser Dame
  Puma Puma Active Woven Træningsbukser Dame
  350 DKK
 4. Nike Power Classic Gym Træningsbukser Dame
  Nike Nike Power Classic Gym Træningsbukser Dame
  400 DKK
 5. 42%
  Endurance Q Carpo Træningsbukser Dame
  Endurance Q Endurance Q Carpo Træningsbukser Dame
  600 DKK 350 DKK
 6. 31%
  Nike Essential 7/8 Løbebukser Dame
  Nike Nike Essential 7/8 Løbebukser Dame
  580 DKK 400 DKK

Træningsbukser til kvinder

(21 produkter)

Nå dine træningsmål med lækre træningsbukser til damer

Fitnesstræning kræver tøj, der sikrer høj komfort og giver dig de bedste betingelser for at træne optimalt. Et par træningsbukser til damer skal således være udført i lette materialer med gode funktionelle egenskaber, så du kan fokusere fuldt ud på dine øvelser og komme godt i mål med din træning. Her på siden finder du derfor et spændende udvalg af super smarte og lækre træningsbukser til damer.

Smarte detaljer og funktionel kvalitet sikrer høj komfort

Sortimentet af lækre træningsbukser til aktive og seje kvinder, der bruger tid på træning er nøje udvalgt fra en lang række af markedets bedste sportsmærker, der udmærker sig med smarte designs og kvalitet i absolut topklasse. Træningsbukserne er fremstillet i bløde, lette og komfortable materialer, der effektivt hjælper med at lede sveden væk fra huden, så kroppen holdes godt tilpas under træningen. Derudover er de typisk forsynet med detaljer som snøre og elastik i livet, lynlås eller ribafslutning ved anklerne og praktiske lommer i siderne. Det løse design er et alternativ til de meget populære træningstights og er ideelle, hvis du ønsker et mere afslappet træningslook.

Hurtig levering af træningsbukser til damer

De løse træningsbukser her på siden er tilpas smarte og behagelige til, at du også sagtens kan bruge dem udenfor træningslokalet, når du bare vil slappe af og hygge dig. Handler du online hos SPORT 24 sender vi dine varer afsted inden for kun 1-2 hverdage, så du lynhurtigt kan få glæde af dine nye træningsbukser til damer. 365 dage - så lang tids returret har du hos SPORT 24 og du kan naturligvis også bytte i din lokale SPORT 24 butik, hvis det er nemmere for dig.