UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 30%
  Kari Traa Driva Sports BH Dame
  Kari Traa Kari Traa Driva Sports BH Dame
  500 DKK 350 DKK
 2. 45%
  Kari Traa Victoria Hættetrøje Dame
  Kari Traa Kari Traa Victoria Hættetrøje Dame
  550 DKK 300 DKK
 3. 50%
  Kari Traa Maria Trænings T-shirt Dame
  Kari Traa Kari Traa Maria Trænings T-shirt Dame
  300 DKK 150 DKK
 4. 50%
  Kari Traa Tåfis Quarter Træningsstrømper Dame
  Kari Traa Kari Traa Tåfis Quarter Træningsstrømper Dame
  50 DKK 25 DKK
 5. 50%
  Kari Traa Maria Træningstrøje Dame
  Kari Traa Kari Traa Maria Træningstrøje Dame
  400 DKK 200 DKK
 6. 42%
  hummel Callie Seamless Træningstop Dame
  hummel hummel Callie Seamless Træningstop Dame
  300 DKK 175 DKK

Træningstøj til kvinder

(778 produkter)

Føl dig godt tilpas i lækkert træningstøj til damer

Træning skal føles godt og du skal kunne mærke fremgang og fornyet energi efter dine træningspas. Uanset hvilke mål du har for din træning, er det vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas, når du klæder om og trækker i træningstøjet. Når du skal vælge træningstøj, er komforten og pasformen derfor alfa og omega. Her på webshoppen finder du masser af fantastisk smart og lækkert træningstøj til damer, så den gode energi og motivationen holdes helt i top.

Træn optimalt i lette og funktionelle kvaliteter

For at opnå den bedste komfort under træningen, bør du vælge træningstøj i lette, bløde og funktionelle materialer. Der er nemlig ikke særligt behageligt at træne i bomuldstøj, som hurtigt bliver vådt af sved, så det føles tungt og klamt. Træningstøjet skal derimod være fremstillet i svedtransporterende, åndbare og hurtigtørrende materialer, der holder dig tør og godt tilpas under hård og intensiv træning. Derudover er det en stor fordel, hvis træningstøjet er strækbart, så du kan bevæge dig frit og ikke føler dig hæmmet under træningen.

Spændende sortiment af træningstøj til damer

Hos SPORT 24 finder du et spændende og varieret sortiment af træningstøj til damer. Uanset hvilken form for træning du dyrker, er der lækkert træningstøj, der opfylder dine behov. Sortimentet byder på et hav af forskellige toppe, tights og undertøj til træning, så du kan være godt dækket ind, når du giver den gas i træningscenteret.

Altid høj kvalitet og god service hos SPORT 24

Når du handler hos SPORT 24, er du sikret høj kvalitet og god service - uanset om du besøger vores butikker eller shopper online. Bestiller du her på SPORT24.DK, får du leveret dine varer inden for 1-2 hverdage. Vi tilbyder altid 365 dages returret og du kan naturligvis også bytte netkøb i de fysiske butikker. Husk i øvrigt at du som VIP-medlem får fri fragt og retur, når du handler her på webshoppen.