✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Cruz Koh Samui Svømmefødder
  Cruz Cruz Koh Samui Svømmefødder
  350 DKK 175 DKK
 2. Puma Pro Training II Toilettaske
  Puma Puma Pro Training II Toilettaske
  100 DKK
 3. Select Stopur
  Select Select Stopur
  150 DKK
 4. 50%
  Cruz Ørepropper & Næseklemme Silicone
  Cruz Cruz Ørepropper & Næseklemme Silicone
  70 DKK 35 DKK
 5. Speedo XU Næseklemme
  Speedo Speedo XU Næseklemme
  65 DKK
 6. 63%
  Endurance Greven Big Toilettaske
  Endurance Endurance Greven Big Toilettaske
  400 DKK 150 DKK

Svømmetilbehør til kvinder

(24 produkter)

Det rigtige svømmetilbehør gør svømning sjovere

Når du skal lære at svømme, findes der masser af smart svømmetilbehør, der gør det både sjovere og mere sikkert at opholde sig i vandet. Med det rigtige svømmetilbehør - som for eksempel svømmebælte og svømmevinger - kan du nemlig føle dig tryg og godt tilpas, når du svømmer og hygger dig i vandet. Derudover er der svømmetilbehør til dig, der ønsker at træne og udvikle din svømmeteknik effektivt samt styrke din muskulatur.

Kom godt i gang med svømmebælte og svømmevinger

Med et svømmebælte og svømmevinger i den rigtige størrelse, kan du få en god start på din svømmetræning. Når du skal lære at svømme er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg og afslappet i vandet. Svømmebæltet og svømmevingerne er derfor optimalt svømmetilbehør, som effektivt hjælper dig med at få den helt rigtige stilling i vandet. At ligge korrekt i vandet er nemlig det første vigtige skridt, når de forskellige svømmetag skal øves. Med et svømmebælte og svømmevinger får du altså god og vigtig hjælp til at komme godt i gang med at lære kunsten at svømme. Når dit barn leger i vandet iført svømmebælte og svømmevinger, kan du også som forælder føle dig mere rolig og sikker.

Smart svømmetilbehør til effektiv træning

Der findes også andre former for svømmetilbehør, som for eksempel en næseklemme, der gør leg og træning i vandet mere behagelig. Med en næseklemme undgår du nemlig nemt at få vand i næsen, så du bedre kan hygge dig og nyde legen i vandet. Derudover finder du smart svømmetilbehør, som effektivt hjælper dig med at træne teknikken til specifikke svømmebevægelser og samtidig styrker din krop.

Køb dit svømmetilbehør hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et bredt udvalg af praktisk svømmetilbehør, som gør dit - og hele familiens - ophold i vandet til en bedre oplevelse. Så uanset om du skal lære at svømme eller du træner mod en ny PR i bassinet, finder du helt sikkert det bedste svømmetilbehør hos SPORT 24. Bestil online og modtag hurtigt og sikkert dine varer, eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, hvor du altid kan få professionel vejledning fra et imødekommende og veluddannet personale.

Rigtig god fornøjelse i vandet!