Mest populære produkter

 1. Cruz Manta Ray Full Face Snorkelmaske
  Cruz Cruz Manta Ray Full Face Snorkelmaske
  600 DKK 350 DKK
 2. Cruz West Bay Snorkel
  Cruz Cruz West Bay Snorkel
  150 DKK 75 DKK

Snorkler til kvinder

3 produkter

Filtrer
SizeVis liste
S/M
L/XL
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(3)
Mænd
(3)
Drenge
(4)
Piger
(6)
Pris
DKK 75
DKK 350
MærkerVis liste
Cruz
(3)
FarverVis liste
Sort
(1)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
50%Bæredygtighed
Cruz West Bay Snorkel
Cruz
DKK 150
DKK 75
50%
Cruz Great Barrier Reef Snorkel
Cruz
DKK 300
DKK 150
Viser 3 af 3 produkter

Få fantastiske undervandsoplevelser med en snorkel

Når du snorkler i vandoverfladen, har du gode muligheder for store og fantastiske undervandsoplevelser. Med hovedet under vand i længere tid ad gangen har du dog brug for en snorkel i god kvalitet, så du kan få luft, mens du studerer livet under vandoverfladen. En snorkel er kort sagt et buet rør, som du kan ånde igennem, mens dit hoved er under vand.

Vælg den rigtige snorkel

Selvom en snorkel umiddelbart er et meget simpelt stykke udstyr, er der flere ting, som du bør være opmærksom på:

 • Ventil eller ej - en snorkel med ventil i bunden, gør det nemmere at tømme røret for vand, hvis du dykker en tur helt ned under vandoverfladen. Ventilen gør nemlig, at det kræver færre kræfter at puste vandet ud af snorkelrøret.
 • Fleksibelt rør - en fleksibel sektion mellem rør og mundstykke tillader en større bevægelsesfrihed, hvilket giver dig større komfort og mere ro under vandet.
 • Kurvet design - et buet snorkelrør giver en mere optimal positionering af snorklen, så den vender rigtigt i forhold til munden uden at genere ansigtet.
 • Ergonomisk mundstykke - mundstykket skal være blødt og behageligt samt have en facon, der passer optimalt i din mund. Dét sikrer en høj komfort og gør det meget nemmere at trække vejret.

De fleste snorkler er desuden designet med mulighed for at spænde elastikken fra dykkermasken fast, så snorklen ikke flagrer rundt, men i stedet bliver holdt godt på plads.

Forskel på snorkler til børn og voksne

Når du skal købe en snorkel, er det vigtigt at vælge den rigtige længde. Modellerne fremstilles nemlig i forskellige størrelser - alt efter om du barn eller voksen. Børn har typisk en mindre lungekapacitet og skal derfor have en kortere snorkel end voksne, da det er sværere at puste vandet ud, jo længere røret er. Derudover er det vigtigt at få en snorkel med et mundstykke i den rigtige størrelse, som du uden problemer kan lukke munden sammen omkring.

Bestil snorkler i god kvalitet hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af snorkler i rigtig god kvalitet til både mænd og kvinder. Bestiller du online på webshoppen, er du sikret hurtig og præcis levering uden problemer. Du kan også besøge en af de mange fysiske SPORT 24 butikker og her blive guidet af det dygtige personale, der står klar med gode råd og professionel vejledning.