Mest populære produkter

 1. Cruz Manta Ray Full Face Snorkelmaske
  Cruz Cruz Manta Ray Full Face Snorkelmaske
  600 DKK 350 DKK
 2. Cruz Hani Faru Snorkelsæt
  Cruz Cruz Hani Faru Snorkelsæt
  700 DKK 350 DKK
 3. Cruz West Bay Beach Snorkelsæt
  Cruz Cruz West Bay Beach Snorkelsæt
  350 DKK 150 DKK

Snorkelsæt til kvinder

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
37 - 41
42 - 46
S/M
L/XL
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(3)
Mænd
(3)
Drenge
(2)
Piger
(4)
Pris
DKK 150
DKK 350
MærkerVis liste
Cruz
(3)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 3 af 3 produkter

Spændende oplevelser med snorkelsæt i god kvalitet

Med et snorkelsæt i god kvalitet får du det hele med, når ferieoplevelserne står på strandliv, snorkling og undervandseventyr. Snorkeludstyr giver dig nemlig mulighed for på nærmeste hold at opleve det spændende liv under vandet.

Køb snorkelsæt - så er du dækket ind

Et snorkelsæt består typisk af både dykkermaske, snorkel og svømmefødder, så du er dækket ind og helt klar til turen under vandet. Ofte får du også en smart opbevaringspose med, som gør det nemt at opbevare og transportere dit snorkelsæt - både hjemme og når du er på ferie.

Fantastisk service hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et spændende udvalg af snorkelsæt i rigtig god kvalitet og til en meget fornuftig pris. Når du bestiller dit snorkeludstyr online på SPORT24.DK er du desuden sikret service i topklasse. Det betyder blandt andet, at du indenfor 1-2 hverdage efter din bestilling modtager dine varer - hurtigt og nemt. Fortryder du dit køb, har du mulighed for at bytte dine varer i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, eller alternativt at sende retur til webshoppen og få returneret dine penge - helt uden problemer!

Køb trygt snorkeludstyr online

Køb trygt og sikkert snorkelsæt til mænd og kvinder på SPORT24.DK. Altid hurtig levering, høj service og god kvalitet. Rigtig god fornøjelse med dine undervandsoplevelser!