UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  Cruz Pozzuoli Bikini Top Dame
  Cruz Cruz Pozzuoli Bikini Top Dame
  300 DKK 150 DKK
 2. 50%
  Cruz Pozzuoli Bikini Top Dame
  Cruz Cruz Pozzuoli Bikini Top Dame
  300 DKK 150 DKK
 3. Nike Solid Racerback Bikini Dame
  Nike Nike Solid Racerback Bikini Dame
  500 DKK
 4. 50%
  Cruz Dana Bikini Hotpants Dame
  Cruz Cruz Dana Bikini Hotpants Dame
  250 DKK 125 DKK
 5. hummel Kia Bikini Top Dame
  hummel hummel Kia Bikini Top Dame
  250 DKK
 6. adidas BW Branded Beach Bikini Dame
  adidas adidas BW Branded Beach Bikini Dame
  380 DKK

Bikinier til kvinder

(38 produkter)

En bikini til badeferien og svømmetræningen

Uanset, om du er på jagt efter en bikini til den årlige badeferie eller bikinier til din seriøse træning i svømmehallen, har vi året rundt et dækkende udvalg af bikinier, der passer til alle formål. Gør dig klar til ferien eller forbered dig på en krævende svømmetræning med shopping af de bedste bikinier til damer lige her.

Bikinier til årets strandlook

Ny sæson, ny bikini - og gerne flere bikinier at vælge i mellem. Fyld garderoben med skønne bikinier, som er stilfulde, sporty og farvestrålende. Find bikinier, som matcher årets strandlook og stilrene bikinier, der aldrig går af mode. Hos SPORT 24 gør vi os umage for at udvælge de bedste og mest populære bikinier til vores kunder, så du har de bedste chancer for at finde bikinier, der falder lige i din smag. Det ér bare fedest at sole sig på stranden og bade i de azurblå bølger, når du føler dig lækker og godt tilpas i dit strandlook.

Bikinier til enhver figur

Timeglas, pæreform, æbleform og lige op og ned. Find de bikinier, der passer til din figur. Det er altid en god idé at shoppe bikinier med din kropsfacon in mente for at udvælge dem, der har den perfekte pasform til din silhuet.

Trekantede, halterneck, push up, tube, twistet eller en helt sjette facon. Gå på opdagelse i kategorien med bikinier til damer på SPORT24.DK. Vi garanterer dig, at vi har bikinier, der matcher din barm. Ligeledes gælder din bagdel.

De bedste bikinier til svømning

Hvis du svømmer som motionsform, har du brug for en bikini, som gør dig fuldstændig mobil og komfortabel i vandet. Du skal kunne bevæge dig frit, så du kan yde din bedste indsats hver gang. Her på siden finder du et udvalg af bikinier, som er sporty, af høj kvalitet og fra anerkendte mærker. Har du brug for vejledning til at vælge den helt rigtige bikini til din svømmetræning, er du altid velkommen til at besøge din nærmeste SPORT 24 butik eller kontakte kundeservice.

 

Er du mere til en smart badedragt, kan du finde vores store udvalg her.