Bemærk: Der kan forekomme 1-2 ekstra afsendelsesdage

Flip flops til kvinder

3 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 3 af 3 produkter

Flips flops til damer har været populære i mange år

Du kender dem helt sikkert. De smarte sandaler har fået deres velkendte navn grundet lyden, de laver, når man går med dem. Flip-flop flip-flop siger de, og man kan høre dem på lang afstand. De har i mange år været populære blandt folk i alle aldre og køn, og typisk ser man dem om sommeren, da de både kan bruges som almindelige sandaler, men også som badesko. Flips flops fås i mange forskellige modeller, farver og størrelser, og derfor er udvalget af flip flops til damer stort.

Kan både være moderne og komfortable

Tiderne skifter, og det gør modetendenserne også. Her på siden finder du flip flops til damer fra en række forskellige kendte brands, der er med til at diktere moden. Man kan finde dem i stort antal på strandende, mens man også kan finde dem på natklubberne og i shoppingcentrene. Flip flops til damer er især populære, fordi de både er moderne og komfortable. De er nemme at hoppe i, når man skal ud ad døren, og de passer til mange forskellige outfits.

Flip flops til damer fås i mange forskellige materialer

Hvis du både vil have et par flip flops, der er gode at gå i, men som også følger med modetendenserne, bør du kigge efter materialerne. Eksempelvis kan du få modeller med en blød læderrem, mens man også kan finde modeller med gummi. Bunden er typisk fugttransporterende, så dine fødder kan få luft, hvis du skal ned i varmen. Eventuelt kan det være en fordel at have flere forskellige par at vælge mellem, så du har nogle til, når du skal ud at spise med familien på en pæn restaurant, og så du også har et par flip flops til kvinder, der passer til en strandtur med veninderne og gode drinks.

Find et stort udvalg hos SPORT 24

Hvis du er interesseret i at finde ud af, om flip flops til damer er noget for dig, kan du hos SPORT 24 og på SPORT24.DK finde et stort udvalg af smarte flip flops til kvinder. På den måde kan du nemt sammenligne de forskellige modeller, og med en leveringstid på 1-2 hverdage kan du hurtigt finde ud af, om sandalerne passer. Får du købt et par flip flops i en forkert størrelse, kan du uden problemer bytte dem i en af vores mange SPORT 24-butikker.

 

Se også alle vores lækre dame sandaler til hverdagsbrug.