✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Arena Ren Badedragt Dame
  Arena Arena Ren Badedragt Dame
  370 DKK 185 DKK
 2. 50%
  Arena Basics Swim Pro Back Badedragt Dame
  Arena Arena Basics Swim Pro Back Badedragt Dame
  370 DKK 185 DKK
 3. 50%
  hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  hummel hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  250 DKK 125 DKK
 4. 50%
  Arena Basics Swim Pro Back Badedragt Dame
  Arena Arena Basics Swim Pro Back Badedragt Dame
  370 DKK 185 DKK
 5. 50%
  Arena Tania Clip Back Badedragt Dame
  Arena Arena Tania Clip Back Badedragt Dame
  450 DKK 225 DKK
 6. 50%
  hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  hummel hummel Pool Slide Retro Badesandaler
  250 DKK 125 DKK

Svømning til kvinder

(232 produkter)

De danske gulddamer i svømning

I Danmark er vi gode til svømning. Så gode, at vi har vundet guld flere gange. Senest vandt Pernille Blume OL-guld i 50 m fri i 2016. Og i 2014 vandt hun sammen med Mie Østergaard Nielsen, Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen VM-guld i 4 x 100 m medley og 4 x 50 m medley på 25 m-bane. Der er altså nogle seje kvinder, som du kan følge i fodsporene på. Måske bliver du den næste verdensmester i svømning for kvinder?

Svømmeudstyr for alle kvinder

For at blive en verdensmester eller måske blot en motionssvømmer, som de fleste af svømmerne i Danmark er, er det vigtigt at have det rette svømmeudstyr. Du kan finde alt inden for svømning for damer hos os. Vi ved, at det er meget forskelligt, hvad kvinder foretrækker at svømme i, så derfor har vi både svømmedrager og todelte svømmedrager, der dækker mere end en bikini, og som er mere praktisk, når du svømmer. Skal du blot svømme eller dykke i forbindelse med en ferie, kan du se vores sporty bikinier. Vi har også tilbehør som dykkerbriller, badesandaler og surfboards til svømning for damer. Vores udvalg spænder bredt og kan bruges af såvel elitesvømmere, som fritidssvømmere.

En sportsgren fra gammel tid

Man kan forestille sig, at vi siden menneskets oprindelse har svømmet i både have og søer. De første vidnesbyrd om svømning stammer fra egyptiske og assyriske relieffer og på papyrusruller. Vikingerne var også kendt for deres svømmeevner, og i middelalderen var der allerede svømmeundervisning. I dag er der også svømmeundervisning for alle børn i folkeskolen. Det er en fordel, når der er så meget vand i Danmark i både søer og have. Svømning er nemlig ikke kun en sportsgren. Det kan også være med til at redde liv.

Bliv svømmeklar med udstyr til damer

Du er kun få dage fra at kunne svømme med lige det svømmeudstyr, der passer dig. Vi har levering inden for 1-2 hverdage, og du har returret i 365 dage. Du kan også returnere dine varer i vores fysiske SPORT 24- butikker. Hvis du har spørgsmål til vores svømmeudvalg eller andet, så er du altid velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi står klar med gode råd og vejledning. Vi har uddannet personale, der blot venter på at svare på dine spørgsmål om svømning for damer.