UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Padel shorts til kvinder

23 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 23 af 23 produkter

Vær aktiv på padel banen med lækre padel shorts

Bliv klar til at spille padel i et par lækre og smarte padel shorts. Hvis du vil vinde over din modstander på padel banen, er det netop vigtigt, at du har noget tøj på du kan bevæge dig godt i og som du føler dig tilpas i. Padel shorts er designet til sporten og har store lommer, hvor du kan opbevare dine padel bolde uden at de generer dig under spillet. Du kan både finde padel shorts til damer og herrer på siden her, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at spille padel.

Find padel shorts som passer til dig

For at du kan sikre mest muligt komfort og fri bevægelighed, bør du spille padel i et par padel shorts. Disse shorts er lavet i komfortable og fleksible materialer, som gør at du kan bevæge dig hurtigt rundt på banen. Det er derfor op til dig at finde ud af, hvilket par fra vores store udvalg af padel shorts du føler dig mest komfortabelt i. Noget af det, som du skal være opmærksom på, når du vælger padel shorts er, om de passer til din krop og pasform. Sørg derfor at finde den rette størrelse, så tøjet sidder, som det skal. Dermed undgår du også at blive distraheret af for løst eller for stramt tøj, når du skal i gang med at spille.

Stort udvalg af padel shorts online

Hos SPORT24.DK kan du finde et stort udvalg af padel shorts fra de populære mærker. Bestil hurtigt og sikkert online allerede i dag og få fri fragt som klubmedlem. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Opret en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.


Psst - besøg vores store padel univers, hvor du finder masser af videoer med tips, tricks og inspiration fra padel instruktør Sandy Farquharson fra The Padel School.