Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Padel sko til kvinder

4 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
36
37
37,5
38
38,5
39
39,5
40
40,5
41,5
42
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(4)
Mænd
(13)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 600
DKK 1,100
MærkerVis liste
ASICS
(3)
Babolat
(1)
FarverVis liste
Hvid
(1)
Sort
(2)
Navy
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 4 af 4 produkter

Et par padel sko til damer er mobile og stabile

Når du bevæger dig rundt på banen i dine dame padel sko, er stabilitet og mobilitet en vigtig faktor for, om du kan nå den afgørende bold ved nettet eller nede i hjørnet. Et par padel sko til damer må gerne give dig en vis fleksibilitet og støddæmpning, så du både kan bevæge dig frem og tilbage; op og ned samt fra side til side, uden at du bliver begrænset i dit bevægelsesmønster. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, hvis du ikke har ondt i benene dagen efter. Derudover er de perfekte dame padel sko forholdsvis stabile, så risikoen for skader mindskes, når du med små hurtige bevægelser ændrer retning i dine dame padel sko, og med dit padel bat vinder duellen for dit team.

Der findes alternativer til dame padel sko

Et par ordentlige padel sko til damer er naturligvis det optimale at snøre tæt om fødderne; men er du usikker på, om padel er en sportsgren du kan blive bidt af, findes der alternativer. En lang række indendørssko kan sagtens bruges i starten, men det bedste alternativ er formentlig et par dame tennissko. Allerbedst er et par grusbane tennissko, da de har nogle af de samme kvaliteter, som et par padel sko til damer.

For eksempel slides der en hel del på grus, hvorfor stabiliteten er i orden. Derudover er rillerne typisk dybere, hvilket medfører, at grusset ikke dækker bunden med det samme. På padel banerne er der oftest strøget et godt lag sand ud over kunststoffet; og ved at vælge et par tennissko - måske med ordet Clay på siden -, opnår du samme effekt, som når du hopper i et par dame padel sko.

Forelsk dig i dame padel skoene hos SPORT 24

Lad det være sagt med det samme; vi eeeelsker padel hos SPORT 24. Men udstyret skal være i orden. Alt lige fra padel sko til damer til padel tasker finder du online. Har du købt et par dame padel sko, og de ikke passer, kan de nemt og hurtigt returneres eller ombyttes i en af de mange SPORT 24 butikker. Flå kassen med dine nye padel sko til damer op, og begiv dig frejdigt afsted mod centret for at indtage buret. Hvem ved; måske vi mødes på banen… I SPORT 24 er vi altid klar på en padel match.