☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. 50%
  Wilson Super Soft Play Volleybold
  Wilson Wilson Super Soft Play Volleybold
  200 DKK 100 DKK
 2. 50%
  Wilson Super Soft Play Volleybold
  Wilson Wilson Super Soft Play Volleybold
  200 DKK 100 DKK
 3. 50%
  Rezo Volleybold
  Rezo Rezo Volleybold
  150 DKK 75 DKK
 4. Nike 1000 Softset Beach Volleybold
  Nike Nike 1000 Softset Beach Volleybold
  400 DKK
 5. Select Beach Volleybold
  Select Select Beach Volleybold
  150 DKK
 6. Select Knee Support Volleyball 6206
  Select Select Knee Support Volleyball 6206
  400 DKK

VOLLEYBALL til kvinder

(23 produkter)

Få styr på udstyret

Når man går op i noget, så er det vigtigt, at man har det helt rette udstyr. Volley er en holdsport, og derfor kan man være sikker på, at man også kommer tæt på sine holdkammerater - og underlaget. Volley for damer kan være ligeså hæsblæsende som volley for mænd, og derfor kan det være en god idé at få styr på udstyret til en ny sæson, når volley for damer igen starter op. Volleyudstyr skal være slidstærkt og holdbart, da man ofte er nødt til at kaste sig efter bolden med hele kroppen, og det dur derfor ikke, at du bliver et bukseben fattigere efter en kamp.

Det rette udstyr kan forebygge skader

Det er altid uheldigt at få en skade, og det kan sætte drømmene på pause, og derfor er det vigtigt at komme skader i forkøbet med det rette udstyr. Ofte er det skulderen, der står for skud, når man kaster sig efter bolden, og derfor er en god opvarmning ligeså vigtigt. Derudover er det vigtigt, at skoene er lavet til volley for kvinder, så vrid og et forkert skridt ikke resulterer i en brækket eller forstuvet ankel eller fod. Investér eventuelt i knæbeskyttere, så dine knæ også er uden for fare.

Køb dit udstyr til volley for kvinder hos SPORT 24

Man bliver ofte fristet til at købe nyt udstyr, hvis det nuværende er godt brugt. Køb derfor nyt udstyr hos SPORT 24, og få ny motivation til den næste kamp. Find mærker såsom Mizuno, Asics og Select, og find sko i farver såsom blå, hvid, lyserød og gul. Hos SPORT 24 finder du nemlig et stort udvalg af alt, hvad du har brug for, når der skal trænes og spilles kamp. Med en levering på 1-2 hverdage skal du ikke vente længe på at kunne hoppe i det nye udstyr for derefter at vinde kamp efter kamp.