Våddragter til kvinder

5 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 5 af 5 produkter

Dame våddragt

Med en god våddragt i høj kvalitet, kan du sikre dig den nødvendige komfort og beskyttelse fra det kolde vand. Der er flere grunde til at investere i en våddragt. Lige meget om du dykker, eller dyrker en anden form for vandsport, kan du med sikkerhed få glæde af en våddragt til damer.

Flere grunde til at svømme i en våddragt

Der er flere grunde til at svømme i en våddragt til damer. For det første er vandtemperaturen altid meget lav i Danmark, hvilket gør det oplagt at anvende en våddragt, når du er ude på vandet. Men udover at den hjælper dig med at holde varmen, hjælper den også med flere andre ting. Våddragten hjælper dig med at give bevægelsesfrihed, og beskytter dig mod brandmænd og andre genstande, som kan skade dig. Vigtigst af alt hjælper den dig også med at svømme hurtigere, fordi våddragten er med til at reducere vandmodstanden. Uanset om du er nybegynder eller professionel kan du anvende en våddragt til damer.

Sørg for at din våddragt sidder tæt

Du skal sørge for, at din våddragt sidder meget tæt. Derfor er det afgørende, at du vælger en våddragt til damer med den rigtige pasform. Det kan være noget af en kamp at få en våddragt til damer på. Fordi en våddragt er lavet af neopren-materiale, som er et elastiskmateriale, kan det gøre det en smule svært at tage våddragten på. Derfor er det også vigtigt, at du ikke bruger alle dine kræfter og tager våddragten på så hurtigt som muligt, da du så risikerer huller på din nye våddragt. Husk altid at vaske din våddragt efter du har brugt den. Det kan skade neopren-materialet, hvis du lader våddragten tørre og den stadig har saltvand på sig.

Køb din næste våddragt til damer hos SPORT 24

Find din våddragt til damer hos SPORT 24 til en skarp pris. Vent ikke for længe med at bestille din næste våddragt til damer. Jo hurtigere du finder den våddragt, der passer dig bedst, jo hurtigere kan du komme i gang med at udleve dine sportsaktiviteter ude i vandet. Hvis du køber din våddragt online, afsender vi inden for 1-2 hverdage. Du kan også se lagerstatus på våddragter i vores webshop, og afhente den med det samme i en af vores butikker.