✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. FUSION C3 Long Løbetights
  Fusion FUSION C3 Long Løbetights
  600 DKK
 2. FUSION C3+ Short Pocket Løbetights
  Fusion FUSION C3+ Short Pocket Løbetights
  500 DKK
 3. FUSION C3 Multisport Short Træningstights
  Fusion FUSION C3 Multisport Short Træningstights
  500 DKK
 4. FUSION S1 Løbejakke Dame
  Fusion FUSION S1 Løbejakke Dame
  750 DKK
 5. FUSION C3 X-Long Løbetights
  Fusion FUSION C3 X-Long Løbetights
  600 DKK
 6. FUSION S1 Løbejakke Dame
  Fusion FUSION S1 Løbejakke Dame
  750 DKK

Triathlon tøj til kvinder

(19 produkter)

Bliv helt klar med det rette triathlon tøj til kvinder

Triathlon er en krævende sport, der udfordrer hele kroppens fysik og ikke mindst den mentale side af træningen. Med det rette triathlon tøj til kvinder får du dog rigtig gode forudsætninger for at præstere som du ønsker, så du kan nå dine mål. Bliv helt klar til store præstationer med det rette triathlon tøj til kvinder. Du finder et stort og spændende udvalg lige her på webshoppen, og vi tilbyder lynhurtig levering indenfor kun 1-2 hverdage.

Høj funktionalitet og tætsiddende pasform

For at triathlon tøj til kvinder kan give dig den bedste komfort og hjælpe dig godt over målstregen, er det vigtigt at kvaliteten er i top. Triathlon tøj til kvinder skal således være både svedtransporterende, åndbart og ventilerende, så kroppen holdes tør, afkølet og veltilpas fra starten går, til du løber i mål. Derudover skal triathlon tøj til kvinder være fremstillet i lette og fleksible materialer, der sikrer en tætsiddende pasform med maksimal bevægelsesfrihed. Noget triathlon tøj til kvinder er desuden designet med støttende paneler, der stabiliserer dine muskler og på den måde nedsætter muskelvibrationer og træthed. Du finder også dame triathlon tøj, som er designet med en tynd, integreret siddepude, der sikrer god komfort i cykelsadlen og som ikke generer dig, når du svømmer og løber.

Kryds målstregen i god stil

Triathlon tøj til kvinder har altså en stor betydning for din træningskomfort og din evne til at lukke alt andet ude og fokusere 100% på opgaven. Vil du krydse målstregen i god stil, er det derfor vigtigt, at du vælger triathlon tøj til kvinder i den bedste kvalitet. Det finder du masser af her på SPORT24.DK, og vi leverer dine varer lynhurtigt. Du modtager således dit nye triathlon tøj efter blot 1-2 hverdage, så du kan komme godt i gang med træningen. Husk også at du har hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i din lokale SPORT 24 butik.