HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

TRIATHLON til kvinder

20 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Triathlon tøj
(19)
StørrelseVis liste
35 - 38
39 - 41
42 - 44
45 - 48
XS
S
M
L
XL
2XL
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(20)
Mænd
(28)
Pris
DKK 90
DKK 5,900
MærkerVis liste
Fusion
(19)
Garmin
(1)
FarverVis liste
Gul
(3)
Hvid
(3)
Orange
(1)
Rød
(1)
Sort
(14)
BæredygtighedVis liste
Miljøvenlig produktion
(5)
Mindre kemi
(6)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 20 af 20 produkter

Triathlon er for seje damer

Triathlon kræver benhård træning, hvis du har ambitioner om at gennemføre som en af de første i feltet. Lige noget for seje og viljestærke kvinder, der aldrig giver op, men i stedet bider tænderne sammen og fortsætter kampen mod målstregen, når det bliver rigtig hårdt. Triathlon for damer kræver træningstøj og udstyr i god kvalitet, så du kommer godt igennem alle tre discipliner; svømning, cykling og løb. Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af lækkert triathlon grej til damer - bestil nu og modtag dine varer om blot 1-2 hverdage.

Høj kvalitet forbedrer din præstation

Uanset hvilken triathlon distance du som kvinde træner op til, er det vigtigt at putte masser af kvalitet i træningen, så du får de bedste betingelser for at yde dit allerbedste på selve løbsdagen. Vælger du også dit grej ud fra et ønske om høj kvalitet, forbedrer du ligeledes dine muligheder for at præstere på dit topniveau. Triathlon er dog ikke kun for superkvinder med kroppe hugget i granit og en perfekt fedtprocent. Der findes nemlig mange forskellige distancer og triathlon for damer kan således dyrkes af alle fra nybegyndere til topatleter.

Spændende sortiment og hurtig levering

Elsker du at dyrke triathlon for damer eller har du fået lyst til at prøve at komme i gang med den hårde, effektive og sjove sport, er du havnet på den rette side. Her på webshoppen finder du altid et spændende sortiment af lækkert triathlon grej til damer. Kvaliteten er i top, og du kan blive klædt godt på, uanset hvilket træningsniveau du starter på. SPORT 24 tilbyder hurtig og sikker nethandel, og skulle du fortryde dit køb, har du hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i en fysisk SPORT 24 butik.