Tennistøj til kvinder

99 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 99 produkter

Hold stilen med tennistøj til damer

Når sommeren kommer, og det igen er tid til at tage tennisketsjeren i hånden, kræver det, at du er iklædt det rette tøj. Selvom tennis er en sportsgren med stor power, er det også en elegant sport, hvor det er tilladt at se præsentabel ud. Derfor kan du her hos SPORT 24 finde et bredt udvalg af tennistøj til damer. Med tøjet kan du holde til at spille i på de varme dage, samtidig med at du får tøj, der udtrykker god stil.

Vælg dit eget tennistøj til damer

Hos SPORT 24 har vi et stort sortiment af tennistøj til damer. Du kan derfor helt selv sammensætte din tennis-stil, sådan som du gerne vil have den. SPORT 24 har blandt andet: 

  • Tennis-trøjer 
  • Tennis-T-shirts 
  • Tennis-shorts 
  • Tennis-bukser 
  • Tennis-kjole

Tennistøj til kvinder kan bruges til flere forskellige formål. Du kan have et sæt, til når du varmer op, hvilket er vigtigt for at holde musklerne varme. Du kan også få et sæt, der bare gør, at du ligner en Wozniacki i sommervarmen - selv når det røde støv fra banen begynder at flyve.

Tøj til sport

Tennistøj til damer er sportstøj af højeste klasse. Derfor får du også tøj, der har mange forskellige fordele. Blandt andet får du: 

  • Svedtransporterende materialer 
  • God åndbarhed 
  • En sikker pasform

Tennistøj fra SPORT 24 holder pasformen, uanset hvor meget du bruger det i løbet af sæsonen. Tennistøj til kvinder kan holde dig afkølet, når solen står højt, da tøjet kan tillade luft at komme tæt ind på kroppen. På den måde bliver kroppen ikke træt før hovedet, og du vil præstere bedre i de tunge dueller fra baglinjen og reagere hurtigere ved netkanten. Tennistøj til damer er for dig, der tager din sportsgren seriøst.

Køb uden overraskelser

Når du køber tennistøj til kvinder, er det vigtigt, at du har det godt i det, og at det sidder behageligt. Bestil det hurtigt, nemt og bekvemt hjem til dig, så du kan prøve tøjet på. Hvis du får købt noget tøj, der ikke lige passer dig, så kom ind og byt det i en af vores fysiske SPORT 24 butikker. Vi står klar til at hjælpe dig i helt op til 365 dage efter købet. Eller send blot dit tennistøj til damer retur igen med den medfølgende returlabel. Her gælder samme returret.