Strand og vand til kvinder

57 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 28 af 57 produkter

Masser af sjov til sol, strand og vand

Elsker du sol, sommer og skønne dage ved vandet, er der masser af inspiration at hente her på siden. Her tilbyder vi nemlig et stort og spændende udvalg af strandbeklædning, badeudstyr og legetøj, der henvender sig til hele familien. Vælg dit favoritgrej her på siden og glæd dig til sjove dage ved vandet, der byder på både afslapning, hygge og fysisk aktivitet.

Snorkeludstyr til hele familien

I sortimentet finder du alt til amatørsnorkling, så både børn og voksne i familien kan prøve at følge det spændende liv under vandet. Du finder således snorkler, dykkermasker og svømmefødder i god kvalitet og til skarpe priser, så alle kan være med. Er der brug for ekstra sikkerhed til børn, som endnu ikke er helt sikre svømmere, kan du også finde både badevinger og svømmebælter her på shoppen.

Optimal beskyttelse mod både sol og skarpe sten

Du finder naturligvis også badesko, der giver dig optimal beskyttelse mod både det varme sand på stranden og de skarpe sten under vandet. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af UV beskyttende badetøj, der giver børnene ekstra beskyttelse mod solens skadelige stråler, når de render rundt og leger i vandkanten.

Stort udvalg af stand up paddleboards

En tur på stranden eller en dag ved søen er for mange lig med leg og mange timers sjov for hele familien. Udover snorkeludstyr og solbeskyttende badetøj finder du derfor også forskelligt grej, der indbyder til masser af underholdning. Det kan være bolde til beachvolley eller den klassiske frisbee. Det kan også være de ekstremt populære stand up paddleboards, som virkelig inviterer dig ud i naturen - så du kan nyde den på tætteste hold.

Hurtig og sikker nethandel

Bestil dit grej til strand og vand online her hos SPORT 24 og få de mest fantastiske dage med hele familien, med vennerne eller nyd stilheden med en dag alene på vandet med dit SUP board. Vi sender dine varer afsted i løbet af 1-2 hverdage, når du handler på SPORT24.DK og giver dig 365 dages returret på ubrugte varer. Ønsker du at sende retur, bestemmer du naturligvis selv, om du sender tilbage til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske butikker.

 

Se også vores udvalg af sommerlige espadrillos.